ابزار وبلاگ

انتخابات ریاست جمهوری شهرستان بجنورد - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

به گزارش ایسنا به نقل از خبرآنلاین، این مداح مشهور گفت: «من در روزهای گذشته خبری شنیده‌ام که بنده و حاج منصور از سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرده‌ایم. این گفته‌ها تحت هیچ شرایطی صحت ندارد و من از آقای جلیلی هیچ حمایتی نکرده‌ام.»

او ادامه داد: «به طور شخصی هنوز به جمع‌بندی برای حمایت از شخص خاصی نرسیده‌ام و در حال بررسی‌های لازم هستم اما قطعا خبر حمایت من از آقای جلیلی کذب محض است.»


[ چهارشنبه 92/3/22 ] [ 8:35 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

رئیس یکی از ستادهای استانی سعید جلیلی به ستاد محمدباقر قالیباف پیوست.

به گزارش ایسنا به نقل از شفاف، محمدالله مرادی رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی در استان کردستان طی یک سخنرانی در جمع هواداران، رسما از این ستاد کناره‌گیری و پیوستن خود به ستاد محمدباقر قالیباف را اعلام کرد.


[ چهارشنبه 92/3/22 ] [ 8:35 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

جلیلی بجنورد


[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 8:25 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

جلیلی بجنورد


[ یکشنبه 92/3/19 ] [ 8:23 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 



شفاف


[ شنبه 92/3/18 ] [ 9:45 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]











پارسینه


[ شنبه 92/3/18 ] [ 11:13 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 ولایتی گفت: در زمان آقای لاریجانی دیدار با سارکوزی ما به توافقی رسیدیم و حتی بر روی تعداد سانتریفوژها توافق کردیم. در همان زمان که من با تاکید آقای رئیس جمهور در فرانسه بودم، وزارت امور خارجه ایران کاردار سفارت فرانسه را در تهران فراخواند و گفت این کسی که شما با او مذاکره می‌کنید نماینده ما نیست.

در رابطه با روسیه هم همین اتفاق افتاد و گفت اگر تو قول بدهی که پوتین به ایران می‌آید و دست خالی برنمی‌گردد من پوتین را به ایران می‌آورم.
در آلماتی پیشنهاداتی به آقای جلیلی شد که ایشان نپذیرفتند و چیز بسیار بیشتری خواستند که در این گام ممکن نبود. ایشان گفتند ما این کار را می‌کنیم شما همه تحریم‌ها را بردارید. این شیوه دیپلماتیک نیست. مذاکره بیانیه خواندن نیست.
جلیلی: اگر اطلاعات دیگرتان مثل این باشد کاملا غلط است. نوار اطلاعات آلماتی موجود است پیاده شده و خدمت آقا داده شده است.
ولایتی: دیپلماسی کلاس فلسفه نیست. چیزی که مردم می‌بینند این است که این همه سال شما می‌روید و هر روز هم تحریم‌ها بیشتر می‌شوند. هنر دیپلمات این است که نگذارد کار رزمندگان هدر برود.
جلیلی: وقتی که برای رئیس جمهور حکم جلب صادر شد دیپلماسی کجا بود
ما باید بحث دیپلماسی را بر اساس اسلام ناب پیش ببریم. آقای ولایتی بگویند هنر دیپلماسی شما آن وقت که برای رئیس جمهور حکم جلب صادر شد دیپلماسی شما کجا بود؟ وقتی گفتند وزرا به ایران نروند سیاست خارجی شما کجا بود؟
حداد عادل: چرا می‌گوییم دوران کنونی زمستان است
ما نباید سیاه نمایی کنیم. این که ما دوران کنونی را اسمش را بگذاریم زمستان و بگوییم بعد از این زمستان بهار می‌آید درست نیست.
رضایی:  از ما زمان می‌گیرند که اثر تحریم‌ها بیشتر شود ما اسمش را می‌گذاریم مقاومت
در این جلسه سه نفر از دوستان که با هم ائتلاف کردند معلوم شد اختلاف نظر اساسی دارند. اکثر دوستان ما در گذشته مانده‌اند و ماندن در مسائل گذشته جز گرفتن وقت مردم پیامدی ندارد. وضعیت امروز حتی شبیه سال 88 هم نیست. سیاست داخلی و خارجی باید دو هدف را دنبال کند یکی بهبود وضعیت مردم و نفوذ قدرت سیاسی ما. الان بخش جهادی را از سیاست خارجی جدا کنیم چه باقی می‌ماند. ما الان چه روابطی با اروپا داریم؟ الان مسئله هسته‌ای را از این حالت فرسایشی بیرون بیاوریم. آنها دارند از ما زمان می‌گیرند که اثر تحریم‌ها بیشتر شود و بعد ما اسم این را می‌گذاریم مقاومت.


[ شنبه 92/3/18 ] [ 10:23 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

ارش خبرگزاری فارس، نتایج این نظر سنجی که روز شنبه 11 خرداد ماه انجام شد، دیروز منتشر گردید. نتایج نظر سنجی از 22750 نفر پرسش شونده در 31 استان، 120 شهرستان و 250 روستا بیانگر این است که جمع آرای اصولگرایان از 53 درصد گذشته و هر سه کاندیدای اول از اصولگرایان هستند و این بدان معناست که اگر اجماعی بین اصولگرایان صورت گیرد می توانند امیدوار باشند که در دور اول انتخابات را ببرند. بر اساس این نظرسنجی قالیباف و جلیلی همچنان در صدر استقبال آراء عمومی قرار دارند.
بر همین اساس، میزان مشارکت کل کشور به مرز 72 درصد رسیده است و خراسان جنوبی با 91 درصد مشارکت در صدر استان های کشور قرار دارد. استان گلستان با 82 درصد و استان های خراسان رضوی، قم، خراسان شمالی، اردبیل و سیستان و بلوچستان با حدود 80 درصد به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند.
بر اساس این نظر سنجی، کمترین میزان مشارکت در استان های کردستان و کرمان با حدود 56 درصد است.


[ سه شنبه 92/3/14 ] [ 1:8 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

وحید یامین‎پور که خود اجرای بسیاری از مناظره‎های سیاسی تلویزیون در سال 88 را بر عهده داشته است در واکنش به مناظره اخیر 8 کاندیدای انتخابات ریاست جهوری در صفحه گوگل پلاس خود نوشت:

فهم من از برنامه به اصطلاح مناظره ی کاندیداها:
ساختار مضحک و سوال برانگیز مناظره تلویزیونی که همه ی توان کارشناسی تلویزیون را زیر سوال برد، صدای برخی کاندیداها را درآورد و البته بقیه ی کاندیداها را به واکنش های فراکلامی وادار کرد:


اول: رضایی، عارف و روحانی روش پرخاش را در پیش گرفتند و تلاش کردند تمایز خود با دیگر کاندیداها را در واکنش های اعتراضی نشان دهند. آنها طبعاً بیش ازآنکه بدنبال اعلام اعتراض خود نسبت به ساختار مناظره ها باشند، بدنبال اعلام تمایز و فاصله ی خود با رسانه ی ملی به عنوان شاخص نهادهای حاکمیتی بودند. البته در این واکنش رضایی موفقتر از بقیه عمل کرد. رضایی در ادبیات و منش تلویزیونی اش نه تنها بدنبال اعلام تمایز و استقلالش از جریان های سیاسی است که حتی هر از گاهی از روش جمهوری اسلامی در تمام این سال ها هم فاصله میگیرد. تاکید بر اینکه او اقتصاد صد ساله ایران را مطالعه کرده و حذف مقطع انقلاب اسلامی به عنوان یک نقطه تاریخی متمایز در تحلیل هایش، از نکات قابل تامل در رفتار تلویزیونی رضایی است. 


دوم: ولایتی و قالیباف به سرعت دریافتند که نمی توانند مانند سه نفر پیشین از رسانه ی ملی انتقاد کنند. آنها نمایندگان جریان محافظه کار بودند و طبعاً می بایست رفتاری نشان دهند که نه سیخ بسوزد و نه کباب. قالیباف و ولایتی به روشنی سعی کردند تمایزشان را در جدی گرفتن مباحث به رخ بکشند. قالیباف در تمام طول برنامه ی 4 ساعته لبخندش را روی صورتش حفظ کرد و با لحنی محکم و جدی به سوالات پاسخ داد. ولایتی هم سعی کرد به اعتراض ها بی تفاوت باشد و در پاسخگویی به سوالات از قالیباف عقب نماند. این دو حتی زمانی که واقعاً سوال‎ها، بی مبنا و کم اهمیت بود، بی‎نهایت جدی بودند و پاسخ‎های مفصل می‎دادند. این رفتار رسمی و اداری، استعاره‎ی شاگرد اول‎های کلاس را به ذهن متبادر می کرد.


سوم: حداد عادل با قدی خمیده و رفتاری نرم، مناظره را به بزمی دوستانه بدل کرده بود. او نه تنها اعتراضی نکرد که سعی کرد با مطایبه بقیه را هم به بزم خود دعوت کند. استناد او به برخی اشعار و خنده ها و مکث‎های بامزه‎اش کنتراست جالبی را با جدیت و خشکی اداری قالیباف و ولایتی درست کرده بود. او هر ازگاهی سری می‎چرخاند و با بغل دستی‎اش شوخی هم می‎کرد. حدادعادل ترفند عادی سازی را در آن شرایط انتخاب کرده بود. ترفندی که به شعارش هم می‎خورد.


چهارم: سعید جلیلی شاگرد بی‎حوصله ی کلاس بود. گاهی انگشتش را زیر چانه‎اش می‎زد و گاهی دست به سینه می نشست و با این رفتارهای فراکلامی آشکارا به همه می‎فهماند که نه حوصله ی این برنامه و این سوالات را دارد و نه حوصله ی رفتارهای اعتراضی را؛ رفتار فراکلامی سعید جلیلی و پاسخ‎های کوتاه و ازسر بی‎حوصلگی‎اش همان منش ضدرسانه ای او را بیاد می آورد. مخاطب احساس می‎کرد او کارهای مهمتری دارد که باید به آنها برسد و حالا تلویزیون با این شو بچه گانه مزاحمش شده است. 


پنجم: درباره ی غرضی حرفی ندارم


[ دوشنبه 92/3/13 ] [ 11:38 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

روحانی


[ دوشنبه 92/3/13 ] [ 11:21 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 17
بازدید دیروز: 58
کل بازدیدها: 3107793
Flag Counter