ابزار وبلاگ

شهرستان بجنورد

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

 

80 درصد مردم ایرانی در سفره‌هایشان از نمکدان استفاده می‌کنند، به غذاهای سرخ شده علاقه مندند و عاشق خوردن غذاهای شور و شیرین و چرب هستند. مریم نواب‌زاده پزشک و محقق طب اسلامی–ایرانی، می‌گوید: عادت غذایی ایرانیان نیز همانند دیگر ابعاد زندگی آنها، ترکیبی از سنت و مدرنیسم است، این رفتار غذایی که نه از مواهب سنت برخوردار است و نه از منافع غذاهای مدرن‌ -البته معایب و آفت‌های هر دو را هم دارد- باعث شده بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی و بدن‌های چاق ارمغان این وضعیت برای ایرانیان باشد.

 

زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی
نواب‌زاده گفت: هر دوی این غذاها، بسیار سرد هستند و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد، غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اخلاط نابجا و مضر بلغم و سودا در بدن تولید می‌کنند. ماهی، مرغ، برنج، زرشک، باقلا، روغن نباتی همگی سرد و بلغم‌زا هستند. حال اگر همراه این غذاها، سالاد، ماست یا ترشیجات هم مصرف گردد، مشکل چند برابر خواهد شد. در صورت مصرف چنین غذاهایی، حتماً بایستی ادویه‌ها و مواد غذایی گرم مثل فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن، سیاه دانه، عسل، کنجد و خرما مصرف کنید.

 

خوردن ماست و دوغ همراه با غذاهای گوشتی
وی افزود: مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از ممنوعات طب سنتی به حساب می‌آید. طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می‌کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس می‌شود.

 

حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد
نواب زاده ادامه داد: طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کنند. سبزی‌ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند، همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می‌شود، اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می‌کند.

 

خوردن زیاد عدسی
این پزشک و محقق طب اسلامی–ایرانی با بیان اینکه عدس غذایی سودا‌زاست و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می‌شود، اظهار کرد: متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که به علت تبلیغات زیاد در رابطه با خون‌ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته و عدس را بیش از سایر حبوبات مصرف می‌کنند.

 

مصرف پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه
نواب زاده ادامه داد: مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست. خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می‌گردد.

وی گفت: غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن ها را به عهده دارد. این غده کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد، بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می‌کنیم، باید همراه آن نیز فسفر مصرف کنیم، در غیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر را از مغز برمی‌دارد که موجب کندذهنی می‌شود.

وی افزود: بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلاحات آن‌ (گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن) بوده، زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می‌گیرد.

 

حذف سرکه از غذا
این پزشک و محقق طب اسلامی–ایرانی گفت: حذف سرکه یکی از ظلم‌هایی است که توسط گروهی از پزشکان دامن‌زده شده است.

نواب‌زاده اظهار کرد: سرکه در طب سنتی به عنوان یک حمل‌کننده (Carrier) محسوب می‌شود. حمل کننده ماده‌ای است که داروها را جهت مصرف به اعضای مورد نیاز می‌رساند.

 

تنوع‌خواری و مصرف اقلام متعدد در یک وعده غذایی
وی تصریح کرد: چنین شیوه غذا خوردن، موجب به هم خوردن تنظیم گوارش شده و بسیار مضر است. زمانی که چند ماده غذایی متنوع را در یک وعده میل می‌کنید، آنزیم‌های هاضمه دچار سردرگمی و اختلال شده و هضم غذا ناقص خواهد شد، زیرا مواد غذایی متفاوت، زمان هضم متفاوتی با یکدیگر دارند. در نتیجه از ترکیب این مواد، اخلاط فاسد در بدن تولید می‌شود.

 

وعده غذایی ظهر
وی گفت: از نظر طب سنتی وعده غذایی ظهر، مضر بوده و بلغم و سودا را در بدن زیاد می‌کند و سبب غلظت خون می‌شود.

نواب زاده افزود: ترک وعده نهار موجب تقویت ایمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بیماری‌ها می‌شود.

وی یادآورشد: گرم‌ترین زمان در طول روز، ظهر است که بهترین کار در آن ساعات، سرد کردن بدن است، نه خوردن غذا. در طب سنتی توصیه شده که انرژی بدن در زمان ظهر از خواب قیلوله تامین شود.

 

عدم مصرف صحیح آجیل
این پزشک و محقق طب اسلامی–ایرانی گفت: آجیل برای کاهش چربی، غلظت خون، سلامت قلب، سلامت کبد و افزایش کارکرد مغز بی‌نهایت مفید و لازم است. طبق تحقیقات مصرف روزانه یک مشت آجیل، بین 5 تا 15 سال به طول عمر انسان می‌افزاید.

نواب‌زاده اظهار کرد: مصرف حداقل 7 عدد بادام در روز‌ (البته به شرطی که به صورت تازه از پوست در آید) در جهت پاکسازی کبد و تقویت استخوان‌ها، رشد قدی اطفال و افزایش ضریب هوشی و حافظه توصیه شده است.

وی ادامه داد: بهترین نوع آجیل، 4 مغز گردو، بادام، فندق و پسته است که 4 برابر گوشت انرژی دارد و تمام 20 نوع پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. توصیه می‌شود 4 مغز را هفته‌ای یک بار درست کرده، به صورت پودر در آورده و در یک ظرف در بسته نگهداری نمایید. 4 مغز به عنوان یک غذای بسیار عالی برای کودکان در حال رشد است.

 

عدم مصرف صحیح ادویه‌جات
پزشک و محقق طب اسلامی–ایرانی با بیان اینکه باور غلط دیگر مضر بودن ادویه‌جات برای کبد است، گفت: تنها مورد احتیاط ادویه، افراد صفراوی است.

نواب‌زاده افزود: مصرف ادویه با غذا موجب فعال شدن کبد و کارکرد منظم دستگاه گوارش خواهد شد.

 

وی ادامه داد: مصرف مداوم و بلند مدت ادویه، بلغم و سودا نا بجای بدن را کاهش داده و در تخفیف و درمان بیماری‌های ناشی از بلغم و سودا بسیار موثر است. بیماری‌هایی مثل آرتروز، درد مفاصل، نفخ معده، کاهش حافظه، صرع، شب ادراری، عفونت‌های زنانه، افسردگی و … می‌شود.


[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:54 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

جشنواره دو روزه "گادهیمای" هندوها در نپال بدون تردید یکی از بزرگ ترین جشنواره های کشتار گسترده حیوانات در جهان به شمار می رود.

هر 5 سال یک بار طبق سنت هندوها، میلیون ها هندو که بخش اعظمی از آنها به دلیل ممنوعیت قربانی کردن حیوانات در هند، از مناطق شمالی هند به نپال می آیند، به مدت دو روز در معبد روستای باریاپور در مرز هند و نپال گرد هم می آیند و بزرگ ترین کشتار دسته جمعی حیوانات به ویژه گاو میش ها را رقم می زنند.

امسال نیز از روز جمعه (دیروز) این جشنواره در روستای باریاپور در نپال و در نزدیکی مرز هند آغاز شد و طبق تخمین ها 5 میلیون هندو از سراسر نپال و مناطق شمالی هند برای شرکت  در این جشنواره آیینی راهی باریاپور شده اند.

در آخرین مراسم که در سال 2009 برگزار شد بیش از 300 هزار حیوان که غالب آنها گاومیش، گوسفند ، بز و خوک و حتی مرغ و...بودند، کشته شدند.

پیش بینی می شود در جشنواره امسال بیش از 500 هزار حیوان کشتار شوند. انجمن ها و فعالان مدافع حقوق حیوانات به دولت نپال فشار وارد می کنند تا مانع کشتار حیوانات در این فستیوال شود، اما دولت نپال به دلیل سابقه چند صد ساله رواج این سنت و استقبال میلیونی هندوها از آن، خود را درگیر مقابله با هندوها که برخی از آنها دیدگاه هایی به شدت افراطی درباره حفظ سنت های خود دارند، نمی کند.

تصاویر زیر از فستیوال امسال گادهیمای (الهه هندو)  است که از روز جمعه (7 آذر) در روستای باریاپور نپال آغاز شده است.

شرکت کنندگان در این فستیوال قربانی ، هزاران گاو میش را در یک محوطه بزرگ جمع می کنند و سپس همه آنها را با تبر یا شمشیرهای تیز سلاخی می کنند.

 

[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:52 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

مسجد، از نخستین نهادهایی است که در صدر اسلام و به هنگام هجرت رسول اکرم (ص) از مکه به مدینه شکل گرفت. شکل‌گیری مساجد از مصادیق بارز جامعه اسلامی است. نقش آفرینی مساجد در تمامی عرصه‌ها و شئون جامعه اسلامی، سبب توسعه و گسترش فرهنگ و تمدن اسلامی بوده است. همچنان‌ که مساجد در عصر نبوت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام و ائمه معصوم (ع) کارکردی فراتر از برگزاری مراسم عبادی داشته در اعصار بعد هم کم و بیش این رسالت را به دوش کشیده و کارکردی ویژه پیدا کرده است.

مسجد مکان عبادت پیروان دین اسلام است. بیش از یک هزار سال است که این بناهای مقدس و محترم برای عبادت و بندگی مسلمانان در سراسر جهان بنا شده‌اند. هم زمان با گسترش دین مبین اسلام در تمام کشورهای جهان سبک معماری مساجد نیز به ناچار پیشرفت کرده و به نوعی می‌توان گفت سبک امروزی ترکیبی از تکنیک‌های معماری امروزی یا مدرن و معماری باستانی ست.

به لطف تاریخ غنی و عزت و احترامی که این مکان‌های مقدس در جهان اسلام دارند هنوز هم زیبایی خاص خود را حفظ کرده‌اند و نگذاشته‌اند پیشرفت متدهای طراحی و معماری اثری بر ذات وجودی آن‌ها بگذارند و موجب حذف المان‌های اصلی آن شوند.

در ادامه 60 تصویر از زیباترین مساجد جهان را برای شما کاربران عزیز گردآوری کرده‌ام که با یکدیگر این مکان‌های مقدس و زیبا را به نظاره می‌نشینیم:

 

مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) در کویت

Siddiqa_Fatima_Zahra_Mosque_Kuwait

 

مسجد امیر عبدالقادر (کنستانتین، الجزایر)

Emir_Abdelkader_Mosque_Algeria

ادامه مطلب...

[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:48 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

رچند روز گذشته، موضوع هسته ای ایران، نقل اخبار و محافل سیاسی بود و همانطور که میدانید توافق ژنو برای مدت 7 ماه، یعنی تا تیرماه 94 تمدید شد. با توجه به اهمیت این مسئله برای هر ایرانی، تصمیم گرفتم مقاله ای جامع در مورد انرژی هسته ای، هم از دیدگاه علمی و هم از نظر تاریخی بنویسم، چرا که بسیاری از ایرانیان در این باره اطلاعات درست و دقیقی ندارند. در این مقاله، به صورت مستقیم و غیر مستقیم و در مجموع از بیش از 20 منبع داخلی و خارجی، استفاده شده است.

برای یک مطالعه ی مفید و اینکه دید بهتری نسبت به روند مطالعه پیدا کنید، بهتر است بدانید که این مقاله از بخش های زیر تشکیل شده است:

  • تاریخچه ی پیدایش انرژی اتمی و بررسی علمی فرآیندهای هسته ای

  • مزایا و معایب انرژی هسته ای

  • کاربردهای انرژی هسته ای

  • برنامه های هسته ای ایران از دیروز تا امروز

 

احتمالا شما هم مثل من، خواندن مقاله های طولانی و خشک را زیاد دوست ندارید، به همین منظور در این مقاله تا حد ممکن سعی کرده ام ، موضوعات را به صورت تیتروار یا  داستانی بیان کنم، بنابراین امیدوارم کل مقاله را دقیق بخوانید. با گجت نیوز همراه باشید…

 

 تاریخچه

همه چیز از اتم شروع شد، شاید باور نکنید کوچکترین ذره ی هستی، چنین نقش مهم و بزرگی در دنیای آدم ها بازی کند. برای شروع کار باید به 23 قرن پیش(!!!!) برگردیم و ببینیم سروکله اتم از کجا پیدا شد. زمانی که برای اولین باردموکریت یونانی گفت تمام هستی از ذرات تجزیه ناپذیری به نام اتم ساخته شده اند (خب لابد اینو که همتون از کتابای شیمی مدرسه میدونستین!). اما چنین گفته ی ساده ای چطور به مدل اتمی امروز تبدیل شد؟ این تغییر و تکامل را مدیون انسان های کنجکاو و شجاعی هستیم که بر باورهای غلط زمان خود غلبه کرده و ما را به دنیای تکنولوژی و مدرن قرن 21 رساندند. بعد از دموکریت، نوبت به دالتون انگلیسی رسید که برای نظریه ی تازه متولد شده ی اتم، قواعد و شرایطی را بیان کرد و جان تازه ای به آن بخشید. پس از این الکترون و پروتون کشف شدند و رادرفورد پیشنهاد کرد که اتم باید مثل سیستم منظومه ی شمسی کار کند. یعنی الکترون ها(سیاره ها) به دور هسته(خورشید) می چرخند، در واقع رادرفورد نخستین کسی بود که هسته ی اتم را کشف کرد، اما این نظریه باز هم تناقض هایی داشت، اینبار نیلز بور دانمارکی بود که نظریه ی رادرفورد را به چالش کشیده و مدل اتمی را اصلاح کرد. مدل بور خوب بود ولی فقط برای هیدورژن، و برای اتمهای سنگین تر شکستن خورد!

حالا نوبت تولد جنجالی ترین نظریه ی تاریخ علم، یعنی مکانیک کوانتومی بود. این نظریه چنان عظیم و سنگین بود که تقریباً تمام غول های فیزیک و شیمی قرن 19 از پایه گذاران آن به شمار می آیند. نظریه ی جنجالی دیگری که تنها توسط یک نفر، یعنی اینشتین (که خودش اندازه چند نفر بود!) کشف شد، نسبیت بود. این دو نظریه، واقعیتی بسیار عجیب را آشکار کردند: ماده و انرژی دو روی یک سکه اند! و مشهورترین معادله ی فیزیکی یعنی E=mc2 این رابطه را به صورت ریاضی نشان می داد. در این معادله، E انرژی ، m  جرم و c سرعت نوراست که مقدار آن برابر با 300.000.000متر بر ثانیه است (البته مقدار دقیقش 299?792?458).

 

solvay-conference-1927_19050

این عکس فوق العادس. من به شدت عاشق این عکسم و زدمش به دیوار. تمام نوابغ فیزیک و شیمی و پایه گذاران کوانتوم در یک قاب؛ که مربوط به کنفرانس سولوی در سال 1927 هست- این عکس از نظر تجمع این همه دانشمند بی نظیره. اسامی این نوابغ درپایین عکس به ترتیب ردیف های داخل عکس، آورده شده، البته این عکس رنگی و ترمیم شده، چون عکس اصلی سیاه سفید و بسیار بی کیفیته. برای بزرگنمایی روی عکس کلیک کنید

 

تا اینجا ما فقط سیر تحول تاریخی مدل اتمی را بررسی کرده ایم، اما طی سال هایی که مدل اتمی در حال کامل شدن بود، سه بار اثرات پرتوزایی(رادیو اکتیویته) مشاهده شد: 1- هانری بکرل که به طور اتفاقی متوجه پرتوزایی سنگ اورانیوم شد 2- ماری کوری که رادیم و پرتوزایی آن کشف کرد 3- رادرفورد که پرتوهای آلفا را مشاهده کرد. بنابراین با قرار دادن این مشاهدات در کنار مدل کوانتومی اتم، مشخص شد این پرتوها مربوط به اتفاقاتی در داخل اتم هستند.

حالا بهتر است با معادله ی نسبیت اینشتین(معادله ی بالا) کمی بازی کرده و یک حساب سرانگشتی با آن انجام دهیم، مثلاً این سوال را مطرح می کنیم: یک جسم 1کیلوگرمی چقدر انرژی دارد؟

ژول  E=1 kg * (300000000)2 m/s=90000000000000000

90000000000000000 ژول ؛ فوق العاده است! برای اینکه به اصطلاح حساب کار دستتان بیاید، بهتر است بدانید انرژی حاصل از سوختن یک تن (1000 کیلوگرم) ذغالسنگ، تنها 32000000000 ژول بوده، یا انرژی لازم برای برای فرستادن 1 کیلوگرم جرم به مدار پایینی زمین،32900000ژول است.

اتم ها اگر چه بسیار کوچک اند، اما انرژی عظیمی در آن ها نهفته است. در واقع با شکافت هسته، چنین انرژی عظیمی به دست می آید، چرا که تقریبا تمام جرم یک اتم مربوط به هسته ی آن است(الکترون ها حدود 1837 بار سبک تر از پروتون ها هستند). از اینجا بود که انرژی هسته ای متولد شد و بشر به فکر استفاده از این منبع عظیم انرژی افتاد و به دنبال راهی بود تا این انرژی ر آزاد کند،  تا زمانی که دو دانشمند آلمانی، هسته ی اتم اورانیوم را با نوترون بمباران کردند. حاصل این بمباران دو عنصر رادیواکتیو با جرم اتمی کمتر از اورانیوم بود. با این فروپاشی، انرژی بسیار زیادی، طبق معادله ای اینشتین آزاد میشد و اینجا بود که برای اولین بار مسئله ی بمب اتمی مطرح شد.

NuclearReaction

قبل از آغاز جنگ جهانی دوم، افکار به این سمت رفت که احتمالا آلمان با وجود نابغه ای مثل ورنر هایزنبرگ (خالق کوانتوم ماتریسی و البته اصل بسیار مهم عدم قطعیت هایزنبرگ) اقدام به ساخت بمب اتمی کند، بنابراین اینشتین به فرانکلین رزولت، رییس جمهور وقت آمریکا، نامه ای نوشت و در آن از امکان ساخت بمب اتم توسط آلمان سخن گفت و از آمریکا خواست برای ساخت بمب اتم پیشی گیرد. بنابراین دولت آمریکا برای پیشدستی بر دولت آلمان، پروژه ی ساخت بمب اتمی،  یعنی پروژه ی منهتن را به کمک انریکو فرمی راه انداخت. وی نخستین کسی بود که توانست برای اولین بار یک واکنش هسته ای را در راکتور خود واقع در دانشگاه شیکاگو، کنترل کند. سرپرست علمی این پروژه، رابرت اوپنهایمر بود که به وی لقب پدر بمب اتمی را داده اند. سه سال پس آغاز پروژه ی منهتن، نخستین بمب اتمی در مکزیکو تست شد و سه هفته بعد در هیروشیما و ناکازاکی، جان هزاران نفر را گرفت.(جالب اینجاست که ساختن بمب اتمی توسط آلمان توهمی بیش نبود و آلمان هیچگاه بمب اتمی نساخت و البته اینشتین بعدها از حامیان حقوق بشر و مخالفان بمب اتمی شد)

1011

 

 

نگاهی مختصر به فرآیندهای هسته ای

قبل از بررسی، باید چند مسئله یادآوری شود. اورانیوم دارای دو ایزوتوپ 235 و 238 است. خب حالا ایزوتوپ چیست؟ جواب خیلی ساده ی آن می شود دو عنصری که فقط از نظر جرم باهم تفاوت دارند. (به طور ظریف تر تنها اختلاف آنها در تعداد نوترون های هسته است). مثلاً همین آب سنگین که در بحث هسته ای مطرح است، به این معناست که ملکول آب به جای هیدورژن معمولی، از همتای سنگین ترش به نام دوتریم تشکیل شده است. عناصری که ایزوتوپ یکدیگر هستند(مثل همین هیدروژن و دوتریم یا اورانیوم 235 و 238) خواص شیمیایی یکسانی دارند، اما خواص فیزیکی یکسانی نخواهند داشت! چرا که خواص شیمیایی در واقع بستگی به ماهیت درونی ماده بستگی دارد، اما خواص فیزیکی به ویژگی های فیزیکی مثل جرم، وابسته اند.

در فرآیند شکافت هسته ای اورانیوم 235 به اورانیوم 238 ترجیح داده می شود، به دلایل زیر:

  • هسته ی آن راحت تر شکافته می شود

  • پس از شکافت هسته، دو یا سه نوترون هم آزاد می شوند که می توانند با اتم های جدید اورانیوم برخورد کرده و این فرآیند را تکرار کنند، پس با یک پروسه ی زنجیره ای و بنابراین بسیار پربازده تر روبرو هستیم.

اما در این میان مشکلی وجود دارد و آن ناپایداری (نیمه عمر کوتاه) اورانیوم 235 است که باعث می شود این ایزوتوپ، به سرعت فروپاشیده شود و به همین خاطر در طبیعت به مقدار کمی موجود است، یعنی تنها 0.7 % اورانیوم های موجود در طبیعت، 235 هستند و بقیه از نوع سنگین 238 هستند. پس باید آن را خالص و غنی کنیم.

725

نیروگاه هسته ای

 

راکتور هسته ای در واقع، دستگاهی است که فرآیند شکافت هسته ای در آن، به صورت کنترل شده انجام می گیرد. سوخت راکتورهای هسته ای، اورانیوم است. اما این اورانیوم به صورت خام قابل استفاده نبوده و باید تغییراتی در آن انجام شود. مراحل این تغییر عبارتند از:

فرآوری: پس از اینکه اورانیوم استخراج شد، آن را آسیاب می کنند تا پودر نرمی به دست آید. این پودر طی یک پروسه ی شیمیایی (شستشو با سولفوریک اسید) و خشک کردن، به ماده جامد زرد رنگی به نام کیک زرد (بافرمولU3O8 ) تبدیل می شود. پس از آن، کیک زرد به اورانیوم هگزافلورید (UF6) تبدیل می شود که برای مرحله ی غنی سازی استفاده می شود.

 غنی سازی: همانطور که از نام این فرآیند برمی آید، هدف، خالص سازی اورانیوم 235 است. اورانیوم 235 راکتورهای هسته ای باید از درصد خلوص 0.7 به 2تا3 درصد برسد(درصد خلوص اورانیوم بمب اتمی باید بیش از 90 درصد باشد!). حالا چه طور این دو نوع اورانیوم را از هم جدا کنیم؟ اگر یادتان باشد گفتیم خواص شیمیایی دو ایزوتوپ یکسان است، پس باید به سراغ خواص فیزیکی برویم، راه حل، استفاده از سانتریفیوژ است، بچه هایی که مثل من رشته ی شیمی هستند، حتما در آزمایشگاه با سانتریفیوژ کارکرده اند. کلمه ی لاتین سانتریفیوژ به معنای تفکیک کردن است و طرز کار کلی آن این است که یک محفظه با سرعت زیادی حول محور خور می چرخد، بنابراین زمانیکه هگزافلورید به داخل این محفظه تزریق می شود، نیروی گریز از مرکز باعث تمرکز ملکول های حاوی اورانیوم سبکتر 235 در مرکز محفظه و ملکول های حاوی اورنیوم سنگین تر 238، در قسمت دورتر از مرکز محفظه می شود. اورانیوم 235 جدا شده، دوباره در سانتریفیوژ دیگری تفکیک می شود و این عمل آنقدر تکرار می شود تا اورانیوم 235 به خلوص لازم برسد.

th41275650986Eppendorf 5702R

یک سانتریفیوژ آزمایشگاهی

 

 

 موارد کاربرد

  • نیروگاه هسته ای: استفاده از انرژی حاصل از واکنش های راکتور برای تولید برق

  • سلاح هسته ای: بمب اتمی، هیدروژنی، نوترونی

  • کاربردهای پزشکی: توسعه ی روش های تصویربرداری، ساخت رادیو داروها و پرتودرمانی

  • کاربردهای صنعتی و تجاری و کشاورزی

 

 

مزایا و معایب انرژی هسته ای

مزایا

  • تولید گازهای گلخانه ای کمتر

  • قدرتمند و کارآمد

  • قابل اعتماد

  • الکتریسیته ی ارزان

  • هزینه ی پایین سوخت

  • حمل ونقل آسان

 

معایب

  • تولید زباله های رادیواکتیو

  • تابش های هسته ای

  • هزینه ی بالای راه اندازی نیروگاه ها

  • تاثیر مخرب بر زندگی آبزیان

 

 

تاریخ نگار برنامه های هسته ای ایران

برای مرور راحت تر و به دور از هرگونه پیچیدگی، این تاریخچه را به صورت تیتروار بیان کرده ام.

 

سال 1329- آغاز برنامه ی هسته ای ایران

سال 1337- عضویت در آژانس بین المللی انرژی اتمی

سال 1346- خرید اولین راکتور تحقیقاتی از آمریکا و نصب در دانشگاه تهران

سال 1347- امضای پیمان عدم تکثیر سلاح هسته ای (N.P.T)

سال 1353- تاسیس سازمان انرژی اتمی ایران به ریاست دکتر اکبر اعتماد و امضای قرارداد اتمی بوشهر با آلمان

سال 1357- فرار شاه و لغو قرارداد ساخت نیروگاه بوشهر توسط بخیتار(نخست وزیر وقت)- پیروزی انقلاب

سال 1377- قرارداد تکمیل و راه اندازی واحد یک نیروگاه اتمی بوشهر به صورت مشارکتی بین ایران و روسیه

سال 1382- تهیه ی سوخت هسته ای توسط متخصصین ایرانی

سال 1382- تعلیق برنامه ی هسته ای

سال 1383- توافق نامه پاریس

دی ماه سال 1385- فک پلمپ تجهیزات هسته ای وغنی سازی اورانیوم به میزان 5/3 درصد

فروردین ماه سال 1386- تولید چرخه ی کامل سوخت هسته ای در مقیاس آزمایشگاهی و عضویت ایران در باشگاه اتمی

تیرماه سال 1386- قطعنامه 1696

دی ماه سال 1386- قطعنامه 1737

فروردین ماه سال 1386- قطعنامه 1747

فروردین ماه سال 1387- قطعنامه 1803

مهرماه سال 1388- قطعنامه 1835

تیرماه سال 1389- قطعنامه 1929

تیرماه سال 1387- مذاکرات ژنو1

مهرماه سال 1388- مذاکرات ژنو2

آذرماه سال 1389- مذاکرات ژنو3

بهمن ماه سال 1389- مذاکرات استانبول 1

فروردین ماه سال 1391- مذاکرات استانبول 2

خرداد ماه سال 1391- مذاکرات بغداد

خرداد ماه سال 1391- مذاکرات مسکو

اسفند ماه سال 1391- مذاکرات آلماآتی 1

فروردین ماه سال 1392- مذاکرات آلماآتی 2

شهریور ماه سال 1392- مذارکرات نیویورک(نخستین مذاکرات پس رییس جمهوری حسن روحانی)

مهر ماه سال 1392- مذاکرات ژنو 4

آبان ماه سال 1392- مذاکرات ژنو 5 (نقطه ی عطف مذاکرات هسته ای ایران در 10 سال اخیر)

آذر ماه سال 1392- مذاکرات ژنو 6 ( توافق ایران با 5+1 موسوم به توافق ژنو)

مردادماه سال 1393- افزایش مهلت مذاکرات

آذرماه سال 1393- مذاکرات وین- تمدید توافق ژنو تا تیرماه سال 94

مذاکرات هسته ای ایران، در دوره ی ریاست جمهوری سه رییس جمهور انجام شده است.

دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی- سرپرست تیم مذاکره کننده: علی لاریجانی- کمال خرازی- حسن روحانی

دوره ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد- سرپرست تیم مذاکره کننده: سعید جلیلی

 

دوره ریاست جمهوری حسن روحانی- سرپرست تیم مذاکره کننده: محمدجواد ظریف


[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:46 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

02a22e9e0b730b401a579482a47895caf14ab9f7.jpg

 

 

425cfcea55168c3870a09868fe6fe29556dea29e.jpg

 

 

5618ac60f492b9023b334f1a6a90286f3a8bef91.jpg

 

 

60dd48211426bd4f7e499af3220ab2d5536a2962.jpg

 

 

62793b376bbc2dec70e1a3e8518a657f4fc204ad.jpg

 

 

85802a0502449cb0eb40929e05c8e0a43de4c382.jpg

 

 

ad116ce05530ff6c6e3cd1b774a3a6fd01152946.jpg

 

 

ae805ed98f1d2b81c4bafe6d40cead9b4a291dbb.jpg

 

 

c84c791965b184884c208c61f5a9fc8efec27342.jpg

 

 

d03f20709ebe80c51e134141435ec92234095570.jpg


[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:44 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

 

عرق یک پدیده لازم بدن است، اما وقتی که بدن مخصوصا در فصل گرم بدبو می‌شود آن‌وقت برای فرد و اطرافیان او غیرقابل تحمل می‌شود.
 
عرق یک پدیده طبیعی و لازم بدن است که ضمن مرطوب نگه داشتن پوست، موجب دفع مقداری از مواد زاید بدن می‌شود،‌ اما وقتی که بدن مخصوصا در فصل گرم بدبو می‌شود آن‌وقت برای فرد و اطرافیان او غیرقابل تحمل می‌شود.
 
عرق بدن به تنهایی بدون بو است، اما باکتری‌ها و قارچ‌های روی بدن از آن به‌عنوان محیط رشد استفاده کرده و سریعا شروع به تکثیر می‌کنند و عرق را به ترکیبات بدبویی تجزیه می‌کنند؛ اما چرا برخی نواحی مثل زیر‌بغل بیشتر بو می‌گیرد؟ علت این است که غدد عرق در این مناطق پروتئین و چربی نیز تولید می‌کنند که مواد اولیه مناسبی برای تغذیه باکتری‌ها و قارچ‌های سطح پوست است.

این در‌حالی است که عرق نقاط دیگر بدن بیشتر محتوی نمک است و باکتری‌ها کمتر می‌توانند از آن استفاده کنند.


 

10 فرمان برای فرار از بوی بد عرق

اگر می‌خواهید از بوی بد عرق رها شوید به دستورهای زیر عمل کنید:



1. از خوردن ادویه، زردچوبه، فلفل، خردل، سس گوجه فرنگی، پنیر کهنه، تخم مرغ، روغن سرخ شده، کالباس، سوسیس و اغذیه نظیر آن خودداری کنید و همراه غذا از سبزی تازه و میوه استفاده کنید. همچنین استفاده از مواد لبنی مثل شیر و ماست را فراموش نکنید.
 


2. پیشگیری بهترین روش برای مبارزه با بوی بد عرق است. اگر عرق روی بدن نماند، بو نیز نمی‌گیرد. برای بسیاری از افراد شستشوی مرتب بدن برای رهایی از شر بوی بد کفایت می‌کند؛ البته شستشو با آب خالی کافی نیست چون نمی‌تواند بخوبی عرق را از سطح پوست پاک کند. برای دستیابی به نتیجه مطلوب باید از شامپو و صابون‌ها استفاده کنید.



3. بعد از شستشوی بدن با آب و صابون و خشک کردن کامل بدن، بلافاصله از ترکیبات ضد‌عرق برای زیر بغل خود استفاده کنید. توجه داشته باشید دئودورانت‌ها مانع تعریق نمی‌شوند بلکه مانع متصاعد‌شدن بوی بدن می‌شوند. در حالی که ضد تعریق‌ها مواد شیمیایی هستند که تعریق را کاهش می‌دهند؛ البته ضد تعریق‌ها در اکثر موارد حاوی دئودورانت نیز هستند که بوی بدن را دفع می‌کند.



4. حتما بدن خود را مرتب خشک کنید زیرا باکتری‌ها به سختی در مناطق خشک بدن زنده می‌مانند.



5. لباس‌های نخی بپوشید. زیرا لباس نخی و کتانی عرق را بهتر به خود جذب می‌کنند. در مقابل لباس‌های نایلونی عرق را از سطح بدنتان کمتر جذب کرده و با باقی ماندن این عرق در سطح پوست، خود بخود بوی بد نیز استشمام می‌شود.



6. سیگار نکشید. مصرف سیگار علاوه بر بدبو کردن دهان، موجب بدبو شدن عرق نیز می‌شود. در نظر داشته باشید که هفته‌ها طول می‌کشد تا بوی بد سیگار و اثر آن در عرق بدن بعد از ترک از بین برود.
 


7. لباس تمیز عامل مهمی ‌برای جلوگیری از بوی عرق است. هر بار به حمام می‌روید لباس‌هایتان را عوض کنید و لباس‌های تمیز بپوشید. گاهی در مناطق گرم و شرجی لازم  است لباس‌ها را روزی چند بار عوض کرد.
 


8. برخی بیماری‌ها موجب تعریق بدبو می‌شود، در این مواقع چاره‌ای جز درمان بیماری اصلی وجود ندارد.
 


9. موهای زیر بغل و کشاله‌ران خود را به‌طور مرتب بتراشید. وجود مو در این منطقه موجب مساعد شدن شرایط رشد برای باکتری‌ها می‌شود.
 


10. در هفته یک‌بار استفاده از صابون آنتی باکتریال، گوگرددار و ترکیبات ضد قارچ می‌تواند میزان باکتری‌های مزاحم و بدبو شدن عرق را کم کند.

 

 


[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:36 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

اگر اهل مطالعه‌ی مقالات علمی و پزشکی باشید خواهید دید که هر روز محققان به یک نتیجه ی جدید می‌رسند که گاهی در تضاد آشکار با نتایج قبلی است. مثلا همین چند وقت پیش پژوهشی منتشر شد که نشان می‌دهد مصرف زیاد شیر باعث شکنندگی استخوان‌ها می‌شود. در این صورت است که آدم انگشت به دهان می‌ماند کدام حرف را باید قبول کند.

اگر چه گاهی محققان به نتایج جدیدی می‌رسند و ساز دیگری کوک می‌کنند اما همگی بر یک موضوع اتفاق نظر دارند و آن رعایت حد اعتدال است. خداوند نعمت‌هایی در اختیار ما قرار داده تا از آن‌ها نهایت استفاده را ببریم. اما هیچ عقل سلیمی حکم به زیاده‌روی در مصرف این نعمت‌ها نمی‌کند. در این مقاله 9 یار سلامتی را معرفی می‌کنیم که باید بدون افراط کردن از آن‌ها نهایت استفاده را ببرید. لطفا با ما همراه باشید.

 

کاهش کلسترول خون,فواید ورزش کردن,پیشگیری از بیماریها

به به آجیل
بادام، فندق، پسته، گردو، بادام هندی و غیره. هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند که با خوردن آجیل ها کیفش کوک نمی‌شود. خوشبختانه نتایج پژوهش‌های متعدد نیز نشان داده است که آجیل خواص زیادی دارد و برای سلامتی مفید است. به عقیده‌ی محققان آجیل باعث کاهش کلسترول بد خون، خطر ابتلا به دیابت نوع2، بیماری‌های قلبی عروقی، سنگ کیسه ی صفرا و برخی از سرطان‌ها مانند سرطان کولون می‌شود. اما با این حال باید بدانید که آجیل بی‌نهایت چرب است. در نتیجه اگر می‌خواهید از خواص آن بهره‌مند شوید اما در عین حال در معرض چربی زیاد آن نباشید باید به روزی 30 گرم کفایت کنید.

 

کاهش کلسترول خون,فواید ورزش کردن,پیشگیری از بیماریها

سیب، پرتقال و گوجه فرنگی
اگر چه این سه میوه‌ی خوشمزه و پرطرفدار بسیار سالم و مفید هستند اما در عین حال اسیدی نیز هستند. باید بدانید که مصرف زیاد مواد غذایی خیلی ترش و اسیدی باعث آسیب به مخاط معده و مری می‌شود. این گونه زیاده روی در طولانی مدت می‌تواند احتمال زخم در لوزالمعده و زخم معده و غیره را بالا ببرد. توجه داشته باشید که داشتن رژیم غذایی سرشار از موادغذایی ترش و اسیدی امکان بروز ریفلاکس معده را نیز بالا می‌برد. این مشکل معمولا خواب را نیز برهم زده و فعالیت‌های روزمره را دچار اختلال می‌کند. مواد غذایی ترش و اسیدی به مینای دندان‌ها نیز آسیب زده و گاهی باعث سوراخ شدن آن‌ها می‌شود. برای اطمینان بیشتر توصیه می‌شود که روزانه بیش از دو عدد از این میوه‌ها مصرف نشود.


ورزش کردن
در همین بخش خودمان هر روز سفارش می‌کنیم که ورزش کنید. با وجود اینکه بعضی‌ها از جایشان تکان نمی‌خورند و اصلا اهل ورزش نیستند بعضی دیگر معتاد باشگاه و ورزش کردن هستند. این گروه دوم به قدری شیفته‌ی تناسب اندام و ورزش هستند که برخی از اثرات منفی ورزش زیاد را فراموش می‌کنند. به این افراد، معتادین به ورزش اطلاق می‌شود. این اعتیاد نیز معمولا در بین افرادی دیده می‌شود که از مشکلاتی مانند آنورکسی یا بولیمی رنج می‌برند که تاثیر زیادی در روح و جسم افراد دارند.

برخی از ورزشکاران حرفه‌ای دیگر نیز به دنبال ثبت رکورد هستند و به سختی تمرین می‌کنند. متاسفانه ورزش سخت و طولانی می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مانند خستگی مزمن و افسردگی و غیره شود. همین که شما ورزش سبکی مانند پیاده‌روی، دوی نرم، شنا، دوچرخه سواری و غیره را در برنامه ی روزانه تان بگنجانید خدمت زیادی به سلامتی‌تان کرده‌اید.

 

کاهش کلسترول خون,فواید ورزش کردن,پیشگیری از بیماریها

نمک
احتمالا شما هم در اطرافیان‌تان کسانی را می‌شناسید که در سفره یک نمکدان اختصاصی دارند. البته که نمک برای بدن ضروری است و مصرف به اندازه‌ی آن فواید زیادی دارد. افرادی که نمک نمی‌خورند در معرض برخی از مشکلات مانند کمبود ید و اختلالات تیروئید یا گواتر قرار می‌گیرند. همچنین باید بدانید که نمک برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است. در واقع نمک به نرم و روان شدن مخاط کمک کره و باعث دفع آن‌ها و باز شدن بینی می‌شود.

با این حال یادتان باشد که مصرف زیاد آن بدن‌تان را خالی از کلسیم کرده و استخوان‌هایتان را پوک می‌کند. به خاطر این‌که نمک زیاد باعث دفع کلسیم از طریق کلیه‌ها می‌شود. از این گذشته این چاشنی شور باعث افزایش فشار خون شده و به تدریج خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد. در نهایت اینکه نمک زیاد باعث افزایش خطر احتباس آب و تورم بدن با افزایش وزن می‌شود.

 

کاهش کلسترول خون,فواید ورزش کردن,پیشگیری از بیماریها

آب‌میوه ها
مصرف آب‌میوه ساده تر است. نیازی به شستن و پوست گرفتن ندارد و می‌شود یک نفس آن را سر کشید. اما باید بدانید که هیچ چیز به اندازه‌ی خوردن میوه‌ی درسته و کامل و یا سبزیجات مفید نیست. به خاطر اینکه سرشار از فیبرهای غذایی هستند که برای بدن لازم و ضروری است. با وجود اینکه مصرف آب‌میوه‌ها به خصوص آب‌میوه‌های طبیعی و خانگی برای سلامتی مفید است اما توصیه می‌کنیم تا حدامکان از میوه استفاده کنید.

 

کاهش کلسترول خون,فواید ورزش کردن,پیشگیری از بیماریها

سویا
متخصصین تغذیه توصیه می‌کنند که مصرف پروتئین‌های حیوانی کاهش داده شود. در نتیجه مصرف سویا به عنوان منبع پروتئین غیرحیوانی جایگزین خوبی به نظر می‌رسد. مصرف سویا و مشتقات آن مانند توفو و شیر سویا به کنترل فشار خون و میزان کلسترول خون کمک زیادی می‌کند. با این حال مصرف زیاد و بیش از اندازه ی سویا مانع از جذب آهن کافی شده و باعث بروز کم‌خونی به ویژه در گیاهخواران می‌شود. توجه داشته باشید که سویا همچنین حاوی استروژن است که مصرف زیاد آن خطر ابتلا به سرطان رحم را بالا می‌برد.

 

کاهش کلسترول خون,فواید ورزش کردن,پیشگیری از بیماریها

چای
چای حاوی کاتچین است که به چربی سوزی و لاغری کمک می‌کند و تاثیر خوبی در مقابله با سلولیت دارد. علاوه بر این چای یک نوشیدنی انرژی‌زای مناسب است. به طوری که می‌تواند عملکرد فیزیکی بدن و بخصوص استقامت آن را به میزان 12 درصد افزایش دهد. باید بدانید که چای سفید از بروز خطر سرطان پیشگیری کرده و شهرت زیادی در مقابله با چین و چروک صورت دارد.

اما با این حال نباید در مصرف آن به خصوص بلافاصله بعد از غذا زیاده‌روی کرد چون مانع از جذب آهن کافی شده و به تدریج باعث کم خونی می‌شود. توجه داشته باشید که از مصرف همزمان چای و داروها نیز باید بپرهیزید. بعضی‌ها عادت دارند که قرص‌شان را با چای مصرف می‌کنند اما این کار اشتباه است. به خاطر اینکه ترکیبات چای مانع از جذب برخی از ترکیبات داروها می‌شود. علاوه بر این توجه داشته باشید که مصرف بی‌رویه و زیاد چای باعث بروز زخم‌های گوارشی می‌شود بخصوص زمانیکه ناشتا نوشیده می‌شود. اگر خدای نکرده دچار زخم معده هستید از مصرف چای بپرهیزید. همچنین بهتر است بدانید که زیاده‌روی در مصرف چای می‌تواند باعث بروز تپش قلب، سردرد، وزوز گوش و تاری دید شود.


آفتاب
منبع اصلی جذب ویتامین D بدن همین نور آفتاب است. حتما می‌دانید که ویتامین D نیز نقش موثری در جذب کلسیم دارد. در واقع زمانیکه بدن به میزان کافی ویتامین D داشته باشد دو برابر بیشتر کلسیم جذب می‌کند. کمبود کلسیم بدن دیر یا زود استخوان‌ها را ضعیف و شکننده و پوک خواهد کرد. کمبود ویتامین D همچنین باعث بروز اختلالاتی مانند بیماری‌های قلبی، سرطان پروستات، شیزوفرنی یا عوارض بارداری می‌شود. به عقیده ی محققان ارتباطی بین کمبود ویتامین D و بیماری‌های خود ایمنی وجود دارد.

با تمام این حرف‌ها، قرار گرفتن زیاد و بیش از اندازه در معرض نور خورشید برای سلامتی مضر است. به خاطر اینکه امکان ابتلا به سرطان پوست به ویژه ملانوم را افزایش می‌دهد. تا حد امکان بین ساعات 12 تا 3 یا 4 بعد از ظهر در معرض آفتاب تند قرار نگیرید. قبل از خارج شدن از منزل حتما کرم ضدآفتاب بزنید. روزانه 15 دقیقه قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای جذب ویتامین D کافیست.

 

خواب
خوابیدن نیز مانند غذا خوردن جزو نیازهای اولیه‌ی هر انسانی است. بدون خواب عملکرد بدن به تدریج از کار می‌افتد. با این حال همانطور که زیاده‌روی در مصرف مواد غذایی مشکل ساز می‌شود خوابیدن زیاد نیز به سلامتی آسیب می‌زند. پرخوابی، باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمنی مانند بیماری‌های قلبی می‌شود. با وجود اینکه اکثر افراد کمبود خواب دارند در عوض برخی دیگر نیز تا دلتان بخواهد در رختخواب می‌مانند و می‌خوابند. برای کاهش هرگونه خطر احتمالی خواب را به 8 تا 9 ساعت محدود کنید.


[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:35 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

در شهرک شهید محلاتی تهران یک نانوایی وجود دارد که صاحب آن با ذوق و سلیقه و البته علاقه‌ای که به فناوری‌های نوین داشته، دستگاه نوبت‌دهی و یک کتابخانه کوچک را در نانوایی خودش تعبیه کرده است.

 


[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:33 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

صویر زیر، قیمت انواع قبرها در اماکن خاص مشهد مقدس را نشان می‌دهد.

 قیمت قبر در حرم امام رضا


[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:32 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

دختر ایرانی به فینال مراسم انتخاب دختر شایسته جهان اسلام رسید.
منجوق‌دوزی، آمادگی برخاستن از خواب در نیمه شب برای عبادت و آرایش غیر غلیظ از جمله معیارهای انتخاب دختر شایسته جهان اسلام است. امسال دختری ایرانی نیز بین فینالیست‌های این مراسم در اندونزی، حضور دارد. 

مسابقات نهایی چهارمین دوره انتخاب “دختر شایسته جهان اسلام” این روزها در شهر یوگیاکارتا کشور اندونزی در حال برگزاری است.

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


در سال 2014 سمانه زند اهل شیراز موفق شده به فینال این مسابقات راه پیدا کند. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)
مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)
مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


“دختر شایسته جهان اسلام” در سال‌های اخیر و پس از اعتراض زنان مسلمان اندونزی به برگزاری مسابقه “دختر شایسته جهان” به وجود آمد و به نوعی پاسخ مسلمانان به برگزاری مسابقات “دختر شایسته جهان” است. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


دود 25 دختر از ایران، مالزی، اندونزی، نیجریه، هند، سنگاپور در فینال این مسابقات حضور دارند. ترنم تسنیم از کشور بنگلادش که جمعه 30 ابان 1393 خود را برای شرکت در مسابقه فینال آرایش می‌کند. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


توانایی منجوق دوزی یا سوزن‌دوزی و در کل خیاطی از دیگر معیارهای انتخاب دختر شایسته جهان اسلام است. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


منجوق‌دوزی فینالیست‌های مسابقه دختر شایسته جهان اسلام از زاویه‌ای دیگر. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


سمانه زند اهل شیراز پیش از این گفته بود: «پوشش دختران شرکت‌کننده در مسابقه “دختر شایسته جهان اسلام” باید براساس موازین دین اسلام باشد، قرآن را بدانند و همچنین ثابت کنند که به طور روزانه به ارزش های دین اسلام پایبند هستند.» 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


در دور نهایی این مسابقه، دختران بایستی در ساعت سه بامداد با صدای موذن از خواب بلند شوند و بعد از عبادت صبحگاهی گوش به سخنرانی‌هایی در مورد سیستم مالی اسلامی، تربیت اسلامی و تفسیر قرآن بدهند. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


در این مسابقات معیارهای انتخاب “دختر شایسته جهان اسلام” عبارتند از زیبایی، “مبانی اعتقاد به اسلام شامل حفظ قرآن”، چگونگی بهترین مادر و همسر بودن و… 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


خواندن “قران” توسط سمانه زند در چهارمین دوره مسابقات “دختر شایسته جهان اسلام”. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


رقابت‌های “دختر شایسته جهان اسلام” از سوی انجمن “زنان مسلمان” و با حمایت صنعت مد اندونزی برگزار می‌شود و این چهارمین دوره از این مسابقات به شمار می‌رود. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


اکا شانتی، مؤسس انجمن “زنان مسلمان” هدف از راه‌اندازی چنین رقابت‌هایی را ایجاد “آلترناتیو اسلامی” در مقابل رقابت‌های دختر شایسته جهان توصیف می‌کند. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


دختران فینالیست مسابقه مسابقات “دختر شایسته جهان اسلام” 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)
مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)
مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)
مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


سفر به اماکن زیارتی هم‌چون مکه از جمله جوایز دخترشایسته جهان اسلام است. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


داوطلبان شرکت در رقابت “دختر شایسته جهان اسلام” درخواست‌هایشان را به صورت ویدئویی ارسال کرده‌اند و در نهایت شرکت‌کنندگان از میان ویدئوهای ارسالی انتخاب شده‌اند. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


دختران فینالیست مسابقه مسابقات “دختر شایسته جهان اسلام” 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)


سال گذشته «عایشه اجیبلا» دختر نیجریه‌ای برنده جایزه دختر شایسته مسلمان شد. 

مراسم دختر شایسته جهان اسلام (+عکس)

 


[ شنبه 94/1/15 ] [ 10:27 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 299
بازدید دیروز: 297
کل بازدیدها: 3170744
Flag Counter