http://mehrangoli64.ParsiBlog.com | ||
به گزارش پرداد: "افسانه پاکرو" بازیگر جوان و محبوب سینما و تلوزیون ایران در این خصوص می گوید: من همواره سعی کرده ام نمازم را اول وقت بخوانم چراکه نماز اول وقت آرامش خاصی را به من می دهد و بعد از آن متوجه شده ام که تمرکز بهتری نیز در کارهایم دارم , از این رو توصیه می کنم که برای آرامش و عبادت با خدا نماز را اول وقت بخوانیم. وی همچنین در خصوص بازی در سریال های ویژه ماه رمضان با توجه به بازی در سریال زاینده رود که متناسب با ماه رمضان بود گفت: من خیلی دوست دارم که سریال با حال و هوای ماه رمضان متناسب باشد اما در مسیر زاینده رود کمی متفاوت بود,اگر سال های آینده سریالی که متناسب با ماه مبارک رمضان ساخته شود و به من پیشنهاد بدهند حتما بازی خواهم کرد. گردآوری: گروه خبری پرداد [ شنبه 94/1/15 ] [ 9:12 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
مساحتی حدود 300 متر مربع دقیقا وسط ضلع شمالی حرم مطهر شاهچراغ (ع) را کندهاند تا یک قبرستان درست در قلب بنای مذهبی فرهنگی و تاریخی شاهچراغ (ع) ایجاد کنند؛ بنایی که خرداد ماه 1321 در فهرست آثار ملی به ثبت رسید. قیمت هر قبر در شاهچراغ 250 میلیون تومان است، البته این قیمت برای هر یک طبقه از اینقبرها در حرم مطهر «احمدبن موسی کاظم» است، پولی معادل 500 میلیون تومان برای هر قبر. با یک حساب سرانگشتی ساده مشخص میشود که اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان از بابت کندن این قبرها به دست میآید. اما اگر از این قبرها و پولی که از فروش آنها به دست میآید و فقط باید در رویا امیدوار بود که قدری از این پول برای بافت تاریخی که شاهچراغ (ع) در قلباش قرار دارد بگذریم، آنقدر مشکل برای تدبیر اندیشیدن دربارهشان وجود دارد که به نظر باید در وضعیت کنونی بافت تاریخی شیراز همه را یکجا مورد بررسی قرار داد. اما اصل طرح توسعهی حرم شاهچراغ (ع) برای چیست؟ طرحی که این از یک ماه گذشته چشم مسئولان میراث فرهنگی کشور را به ظاهر ترساند، به اندازهای که نتوانستهاند آنطور که باید پا جلو بگذارند و از آنچه تمدن و تاریخی کشور نامیده میشود دفاع کنند! با تخریبهایی که خواب را به چشم بافت تاریخی شیراز در محلهی «اسکندریه» حرام کرده و اقدامی که متولیان این حرم مطهر برای ایجاد قبرستانی هرچند کوچک در دست انجام دارند، به نظر میرسد تخریب خانههای تاریخی شیراز در این محدوده نیز یکی از دلایل گسترش این اقدام میتواند باشد. هرچند به دنبال هر لودری که برای تخریب بافت تاریخی – که گفته میشود با هدف توسعهی حرم مطهر شاهچراغ انجام میشود – یک کامیون برای آسفالت کردن زمین آن خانه نیز حرکت میکند، اقدامی که این روزها دائما در حال انجام است. به نظر میرسد با توجه به تخریب خانههای ارزشمند و ثبتی بافت تاریخی شیراز، جستجو برای علت کندن زمین در قلب یک بنای تاریخی مذهبی ثبتی بیهوده باشد، چون اگر ثبتی بودن یک بنای تاریخی و ارزشمند حتی اگر در فهرست آثار ملی به ثبت نرسیده باشد، برای دست اندرکاران طرح توسعهی شاهچراغ اهمیت داشت، دستکم یک سوال یا استعلام از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری انجام میش [ شنبه 94/1/15 ] [ 9:8 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
امروزه و با وجود شرایط زندگی مدرن و تغییر خورد و خوراک، آلودگی هوا و کاهش فعالیت های بدنی باید درباره سم زدایی از بدن مان فکری جدی بکنیم. برای سم زدایی یک روز یا یک هفته باید وقت گذاشت و سموم انباشته در کبد و رودهها را از بین برد، به خصوص در تغییر هر فصل یا تغییر عادات غذایی، انجام این کار بسیار مهم است؛ به خاطر داشته باشید در این درمان نباید گرسنه باشید. راهنمایی عمومی- 10 دقیقه قبل از هر وعده غذایی میوه بخورید؛ فیبر بالای میوه باعث میشود در موقع غذا خوردن زودتر سیر شوید. - مصرف چربیهای حیوانی (گوشت و تخم مرغ) را کاهش دهید. - بین ساعت 12 تا 12:20 دقیقه زمان مناسبی برای ناهار خوردن است چون مواد مغذی و مهم جذب میشوند. - از مواد قندی دوری کنید. از بین بردن مواد سمیروز خود را با مخلوط یک لیوان آب گرم و لیمو ترش شروع کنید؛ در صورت امکان بعد از یک ساعت و نیم صبحانه میل کنید؛ این نوشیدنی سمومی که باعث اختلالات گوارشی میشود را تخلیه میکند و سردرد و بیخوابی را از بین میبرد. برای از بین بردن سموم میتوانید از ماساژ درمانی، دوش گرفتن و کرمهای حاوی کافئین که برای گردش خون مناسب هستند و مواد سمی بدن را از بین میبرند، استفاده کنید. نوشیدن آببرای تخلیه سموم بدن نوشیدن حداقل 8 لیوان آب در روز مفید است؛ به خاطر اینکه نوشیدن آب را فراموش نکنید بهتر است بر روی کاغذ یادداشت کنید و کاغذ را بر روی یخچال، کمد اتاق خواب و هرجایی که بیشتر جلوی چشم است، بچسبانید. در صورت امکان آب میوه و سوپ سبزیجات خانگی میل کنید؛ سبزی خوردن عادتی است که فراموش شده است و بهتر است برای سلامت بدن خود در کنار وعدههای غذایی مصرف شود. تحرکدر طول درمان سم زدایی بهتر است فعالیتهای شدید بدنی داشته باشید؛ برای تمرینات روزانه بهتر است روزی یک فعالیت تازه انجام دهید؛ (پیاده روی، باغبانی، دوچرخه سواری، نرمشهای فیزیکی). متعادل غذا بخوریددر طول زمان سمزدایی از مصرف مواد قندی، محصولات صنعتی و غذاهای سرخ شده بپرهیزید؛ در عوض سبزیجات تازه، میوههای فصلی، غلات کامل و حبوبات فراموش نشود. [ شنبه 94/1/15 ] [ 9:6 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
ک بانوی چینی که در صفحات مجازی با نام "پاندا نیکول" (PandaNicole) فعالیت میکند، تجربیات خود از سفر به ایران را در شبکههای اجتماعی با دیگران به اشتراک گذاشته است.
[ شنبه 94/1/15 ] [ 9:5 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
از دیرباز راههای بسیاری برای تردد مسافران و کاروانهای تجاری وجود داشت که به واسطه موقعیت جغرافیایی و عوارض طبیعی در طول تاریخ صدها پل برای سهولت رفت و آمد مسافران روی رودها و درهها ساخته شد که از برخی از آنها هنوز استفاده میشود و بسیاری از آنها نیز ویران شده است. در اینجا به معرفی ده پل تاریخی در گوشه و کنار این سرزمین باستانی میپردازیم.
این پل که مربوط به دوره ساسانیان و پیش از اسلام است در چهار کیلومتری شرق اصفهان و روی زایندهرود ساخته شده است. نوع ساخت این پل که در میان چشمههای آن قوسهای زیبای کوچکی اجرا شده، هنوز کاملا سالم و پابرجا و قابل استفاده است. این پل را میتوان قدیمیترین پل ساخته شده روی زایندهرود نامید که بارها در طول تاریخ و بویژه در قرون اولیه اسلامی مورد تعمیر و مرمت قرار گرفته است. مصالح به کار رفته در این پل خشت و آجر و ساروج است و کارشناسان دلیل استقامت و ماندگاری آن را نیز همین موضوع میدانند.
این پل ابتدای جاده پلدختر خرمآباد و در ورودی شهر پلدختر قرار گرفته است. اکنون تنها دو طاق چشمه در طرفین منتهیالیه شرق و غرب باقی ماندهاند که جاده آسفالته از زیر طاق چشمه شرقی عبور میکند و در منتهیالیه غرب نیز طاق چشمهاش ارتفاع کمی دارد. این دومین پلی است که در لرستان بنام «کر و دت» یا پل دختر مشهور است هرچند این بنا قرن چهار هجری قمری مورد مرمت و تجدید بنا قرار گرفته است، اما اصل آن بنا به احتمال زیاد مربوط به دوره ساسانی است.
مسافرانی که از زنجان به میانه سفر میکنند در مسیر خود و در 20 کیلومتری جنوب شرقی شهر میانه با چشمانداز پلی بسیار زیبا روی رود قزل اوزن روبهرو خواهند شد که حدود 600 سال پیش و در دوران پیش از صفویان و مقارن با عصر تیموری ساخته شده است. البته برخی از باستان شناسان، شالوده اولیه این پل را هم مربوط به دوران ساسانیان میدانند.
پل چالان چولان در دشت سیلاخور در مسیر جاده قدیمی دورود به خوزستان و اصفهان روی رودخانه سزار در روستای گاراژ احداث شده است. این پل در زمان صفوی و روی شالوده پلی از زمان ساسانی ساخته شده و طول این پل 120 متر است که دارای شش طاق چشمه آجری است که پایههای آن تا ارتفاع یک متری از سنگ و بدنه از آجر ساخته شده است. اکنون این پل دارای شرایط مناسبی است. نکته قابل توجه تغییر نکردن عرض رودخانه است که هنوز آب از زیر تمام طاق چشمههای آن عبور میکند.
برای دیدن طویلترین پل ایران باید به جنوب ایران و استان هرمزگان سفر کنید. در 50 کیلومتری غرب بندرعباس روی رود «کول» پلی بسیار بلند و طویل به طول 800 متر ساخته شده است که برای تجسم اندازه آن کافی است بدانید طول پل لاتیدان چیزی حدود سه برابر سی و سه پل اصفهان است.
پل کهنه کرمانشاه در شرق کرمانشاه کنونی روی رودخانه قرهسو قرار دارد. این پل از روزگار کهن نقشی مهم در ارتباط میان ایران و بینالنهرین و عراق امروزی داشته و تقریبا بیشتر کاروانهایی که به قصد شهرهای کربلا، نجف، کاظمین، سامرا و سایر شهرهای عراق از ایران سفر میکردند، ناگزیر به عبور از این پل بودند. امروزه بعد از گذشت صدها سال از ساخت این پل هنوز به اندازهای قدرتمند باقی مانده که از آن برای عبور و مرور خودروها و کامیونهای حمل آجر که محصولات کورههای آجرپزی اطراف پل را به سایر نقاط حمل میکنند، استفاده میشود.
این پل در انتهاى خیابان کمال اسماعیل اصفهانى و انتهاى جنوبى خیابان خواجو واقع شده است. پل خواجو در سمت شرقی 33 پل در دوره صفویه به سال 1060 هجری و همزمان با حکومت شاه عباس روی بقایای پلی که در دوره تیموری و با نام حسن بیک ساخته شده بود بنا شد. در طول تاریخ پل خواجو با نامهای بسیاری مانند بابارکنالدین، پل حسنآباد، پل شیراز و پل شاهی شناخته شده است.
این پل روی رود سیمره، پس از تلاقی رود کشکان و در جاده دره شهر، بعد از روستای بابا خوارزم قرار گرفته است. اکنون تمام رود سیمره از بستر میان دو پایه پل عبور میکند که تاق آن نیز شکسته است. سایر چشمههای پل سالم ماندهاند. بستر رود سیمره هشت متر پایینتر از کف چشمههای پل قرار دارد که طی چند قرن به وجود آمده است. نزدیک به 200 سال پیش، این پل را والی پشتکوه مرمت کرده بود. طول این پل 168 متر و عرض گذرگاه آن هشت متر بوده است. اکنون شش چشمه نسبتا سالم از پل گاومیشان باقیمانده است. بزرگترین چشمه طاق این پل حدود 7/32 متر عرض دارد و در ساخت این بنا از مصالح قلوه سنگ، آجر، بلوکهای سنگی و ملاط گچ نیمکوب استفاده شده است.
این پل روی کشکان رود در جاده خرمآباد ـ کوهدشت و 40 کیلومتری کوهدشت در روستای پاپل، قرار گرفته است. در متون تاریخی از آن به عنوان کژکی یاد شده است. دره کشکان از دیر باز شاهد حضور و زندگی انسانها بوده است. به همین دلیل بیش از چهار پل روی این دره و به فاصله کمتر از 500 متر ساخته شده که خود گویای اهمیت این گذرگاه تاریخی است.این پل دارای 12 چشمه بزرگ و یک چشمه کوچک در منتهیالیه غربی پل است. پایه ستونها از سنگتراشخورده و بدنه از لاشه سنگ و ملاط گچ، آهک و ساروج ساخته شده و در منتهیالیه قوسها از آجر استفاده شده است. قطر پایهها بسیار زیاد بوده و در حد فاصل میان پایهها و قوس چشمهها، حجرههای مسقفی ایجاد شده است. در این پایهها از مقطع بیضی برای سهولت در عبور آب استفاده شده است.
سی و سه پل مشهورترین پل ایران و ویترین گردشگری در اصفهان است؛ نامی که تقریبا برای بیشتر گردشگران خارجی هم آشناست. این پل زیبا و تاریخی با نامهای پل اللهوردیخان، پل چهار باغ، پل سی و سه چشمه و پل جلفا نیز شناخته میشود و از یادگارهای عصر صفوی و ساخته شده در زمان سلطنت شاه عباس است. دلیل هر یک از این نامها به مناسبت خاصی است برای نمونه اللهوردیخان نام سازنده و جلفا نام محلهای معروف در نزدیکی این پل است. این پل حدود 300 متر طول و 14 متر عرض دارد و روی زایندهرود به همراه 33 چشمه آب بنا شده که البته براساس مستندات باقی مانده در ابتدا چهل چشمه داشته است. [ شنبه 94/1/15 ] [ 9:2 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
طبق رسمی قدیمی در دانشگاه سنت اندروز در اسکاتلند ، دانشجویان روز دوشنبه کشمشی را جشن میگیرند. در این مراسم دانشجویان تازه وارد از دانشجویان قدیمی و فارغ التحصیل بدلیل کمک های درسی تشکر میکنند. در قدیم در این روز دانشجویان یک مشت کشمش را برای قدردانی به دانشجویان قدیمی هدیه میدادند. این روز ها یک مشت کشمش جایش را به کف پارتی و اهدای نوشیدنی داده است.
[ شنبه 94/1/15 ] [ 9:1 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
[ شنبه 94/1/15 ] [ 8:55 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
شاید تاکنون گذرتان به دادگاه خانواده نیفتاده باشد اما بیشک در حین عبور از خیابانهای شهر، از جلوی یکی از آنها گذر کردهاید و چه بسا در حین این عبور، شلوغی و همهمه آن برای لحظهای ذهنتان را به خود مشغول کرده باشد. اینجا دادگاه خانواده است؛ جایی که مراجعان آن، خود را به هر دلیلی در بنبست زندگی زناشویی میبینند و تصور میکنند با صدور حکم طلاق، راهی برای برونرفت از این بنبست یافتهاند. کافی است کمی کنجکاو باشی برای یافتن دلایل حضور مراجعان و پلههای دادگاه را طی کنی و پس از انجام مراحل بازرسی، وارد مجتمع شوی، آن وقت است که خیل آدمهایی را میبینی که به زعم خودشان به ایستگاه آخر قطار زندگی مشترک رسیدهاند. صدای همهمه آدمها باعث گیج شدنت میشود؛ مردان و زنانی را میبینی که بیشترشان بدون توجه به محیط اطراف کاغذبازیهای معمول را انجام میدهند یا اینکه پشت درب اتاقها منتظر رسیدگی به پروندهشان هستند. همسرم به کارش معتاد استکنار درب یکی از اتاقها دو خانم نشستهاند؛ یکی از آنان با صدایی آرام برای دیگری از مشکلاتش میگوید و او نیز هر از گاهی در پاسخ، تنها سرش را به نشانه تایید تکان میدهد. او که به گفته خودش اکنون 31 سال دارد، 10 سال قبل ازدواج کرده که از این مدت، تنها پنج سال آن، زندگی مشترک و زیر یک سقف بوده است. وی عدم سازگاری را دلیل اصلی درخواست طلاق خود ذکر میکند و میگوید: همسرم به کار خود معتاد است و خانه برای او فقط یک خوابگاه محسوب میشود؛ او زن را برده خود میداند، به خانوادهام توهین میکند، در طول زندگی مشترک به لحاظ روحی آسیب بسیاری دیدهام با این حال برای ادامه زندگی تلاش کردم، تبعات جدایی را میدانم اما اکنون چاره دیگری ندارم. طلاق به دلیل اعتیاد به شیشهپیرمردی با چهره آفتابسوخته جلوی درب یکی دیگر از اتاقها نشسته است؛ هر از گاهی سرکی به داخل اتاق میکشد و باز بیرون در منتظر میماند. با او همکلام میشوم میگوید: اهل چناران هستم و برای طلاق دخترم به دادگاه آمدهام، دخترم 22 سال دارد و سه سال پیش ازدواج کرده است اما همسرش به شیشه اعتیاد دارد و به فکر کار و زندگی نیست؛ چند بار خواسته اعتیاد خود را ترک کند اما دوباره به سراغ مواد مخدر رفته است. حدود هشت ماه پیش برای طلاق اقدام کردهایم اما خبری از دامادم نیست و به دادگاه نمیآید. به هر طرف از راهروهای هزار توی دادگاه که نگاه کنی، قصه متفاوتی از زندگی آدمها را میتوانی از لابلای صحبتهایشان بشنوی، آدمهایی که برای دادخواهی آمدهاند و خود را محق آن میدانند. دومین طلاق در 40 سالگیکمی آن طرفتر خانمی نشسته که در حال نوشتن چیزی است؛ 40 سال دارد و برای جدایی از همسر دومش به دادگاه مراجعه کرده است. میگوید: همسر اولم بیمسوولیت، رفیقباز و خوشگذران بود و همین مسائل باعث شد پس از 14 سال به طلاق تن دهم. 10 سال بعد دوباره ازدواج کردم. زندگی مشترک من با همسر دومم تنها چهار ماه طول کشید و پس از آن رفت و اکنون حدود دو سال است که دیگر خبری از او ندارم و امروز قاضی حکم طلاق غیابی را صادر کرده است. و باز هم اعتیادمادری که گویا دخترش را برای انجام اقدامات مربوط به طلاق همراهی میکند، میگوید: دخترم 20 سال دارد و حدود یک سال پیش ازدواج کرده است. سه ماه بعد از عقد متوجه شدیم همسر او اعتیاد دارد و اکنون حدود هشت ماه است که برای طلاق توافقی اقدام کردهایم، اما چون از همسرش خبری نیست، درخواست طلاق غیابی دادهایم. در میان شلوغیهای این مجتمع مشاهده درگیریهای لفظی آنقدر زیاد است که عادی به نظر میرسد اما در این میان صدای زن و مرد جوانی بلندتر از بقیه است؛ هر دو به ظاهر حدود 25 سال دارند. مشاجره لفظی آنها به درگیری فیزیکی منجر میشود. پس از اینکه کمی آرام میشوند، به سراغشان میروم اما هیچ یک تمایلی به صحبت ندارند و اصرار بیش از این فایدهای ندارد. همسرم بچهدار نمیشودگوشه سمت راست سالن آقایی نشسته که به گفته خودش 33 سال دارد. چهرهاش آرام به نظر میرسد. میگوید: 11 سال پیش ازدواج کردیم و 9 سال زندگی مشترک داشتهایم. همسرم بچهدار نمیشود و الان هم خودش درخواست طلاق داده است. وی با بیان اینکه همسرم از حدود دو سال پیش رفته است، اظهار میکند: من حدود یک سال پیش ازدواج موقت کردهام و اگرچه ازدواجم بدون حکم دادگاه بود اما همسرم در جریان است. امروز قرار است حکم طلاق صادر شود و من هم تصمیم دارم ازدواج موقتم را به دائم تبدیل کنم. مشکلات اقتصادی علت اصلی جداییحضور وکلا نیز در این دادگاه پررنگ است. حسین مرادیان، وکیل پایه یک دادگستری علت اصلی وقوع طلاق را در جامعه، توقعات بیش از حد زوجین میداند و میگوید:
وی معتقد است بیشتر دلایلی که زوجین برای طلاق خود مطرح میکنند از قبیل اعتیاد، عدم تفاهم و … علت واقعی نیست و این مسائل تنها به عنوان سرپوشهایی استفاده میشود. برآورده نشدن نیازهای جنسی عامل 40 درصد طلاقهااین وکیل پایه یک دادگستری ادامه میدهد: با توجه به پروندههایی که داریم عدم توجه زوجین به نیازهای جنسی علت وقوع بین 30 تا 40 درصد طلاقهاست که این هم به نظر من ریشه در مشکلات مالی دارد؛ زیرا مشکلات اقتصادی به مرد و زن فشار میآورد و باعث میشود نتوانند نیازهای جنسی یکدیگر را تامین کنند. مرد یا زن در این موارد بیتفاوتی را علت طلاق عنوان میکنند اما با بررسی بیشتر متوجه میشویم منظور از این بیتفاوتی، عدم تامین نیازهای جنسی است. سردی در روابط جنسی الزاما ممکن است به خیانت منجر نشود اما در برخی موارد به طلاق میانجامد. مرادیان دخالتهای خانواده، اعتیاد، عدم پایبندی زوجین به مسوولیتهای زندگی را از دیگر دلایل دیگر طلاق عنوان کرد. مرادیان به خلاءهای قانونی موجود در امر طلاق اشاره میکند و میگوید: قوانین ما همیشه یا بسیار سختگیرانه است یا بسیار ساده؛ آسان بودن قوانین طلاق توافقی باعث افزایش آمار در این زمینه شده است و زوجین ظرف یکی دو ساعت میتوانند حکم طلاق بگیرند. از طرف دیگر در طلاقهای یک طرف قوانین بسیار سختگیرانه است و صدور حکم طلاق ممکن است دو تا سه سال طول بکشد. وی تصریح میکند: با تصویب قانون حمایت از خانواده در سال 92 برخی از این خلاءهای قانونی رفع شد اما این قانون به درستی اجرا نمیشود و لازم است برای کاهش آمار طلاق تدابیر جدی اندیشیده شود. اگرچه زمان، نزدیک شدن به پایان وقت اداری را نشان میدهد اما راهروهای هزار توی این مجتمع همچنان شلوغ و پر ازدحام است و باز هم به هر طرف که سر بچرخانی، حکایتی جدید است و دردناک… [ شنبه 94/1/15 ] [ 8:53 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
سخنان خوب باید در زیباترین جملات طراحی و تدوین شوند، تا مورد توجه و تأمل مخاطبان واقع شود. به عبارتی ساده تر قالب کلام می بایست با قیمت کلام هم سان باشد. خوب سخن گفتن؛ سخن خوب گفتن، از مهم ترین لوازم پیام رسانی و متقاعد سازی در روان شناسی ارتباطات به شمار می آید.
در این نوشتار نمونه هایی را با هم مرور می کنیم:
----------------------------------------------
----------------------------------------------
33- نعمت های خود را بشمار نه محرومیت هایت را.
[ شنبه 94/1/15 ] [ 8:50 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
عفونت های مربوط به مجاری ادراری از جمله رایج ترین انواع عفونت ها به شمار میروند که خاصه به واسطه باکتری ایجاد می شوند. کودکان، نوجوانان، خانم ها و آقایون همه و همه می توانند در معرض ابتلا به این نوع عفونت قرار داشته باشند؛ اما در این میان باید توجه داشت که خانم ها نسبت به آقایون بیشتر در معرض ابتلا به این نوع عفونت قرار دارند. این مقاله طوری نتظیم گردیده که شما با مطالعه آن ابتدا می توانید دلایل ایجاد عفونت های ادراری را متوجه شده و سپس با علائم، درمان و راههای پیشگیری از آن نیز آشنا گردید.
[ شنبه 94/1/15 ] [ 8:48 صبح ] [ مهران گلی ]
[ دلگویه های شما () ]
|
||
[ قالب وبلاگ : ایران اسکین ] [ Weblog Themes By : iran skin] |