ابزار وبلاگ

انتخابات ریاست جمهوری شهرستان بجنورد - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

ژست های انتخاباتی یکی از تخصص های نامزدهایی است که دوست دارند محبوب تر و مقبول تر جلوه کنند.

کاندیداهای احتمالی از چند هفته پیش سفرهای استانی خود را که رنگ و بوی تبلیغاتی آن بسیار شدید است را شروع کرده اند و در بین عموم مردم از هر حربه‌ای برای محبوب کردن خود استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار ?#1582;برنامه دانشجویان ایران?/b>؛ برخی از این نامزدها ژست‌های مخصوص به خود را می گیرند که هیچکس به جز خود آنها نمی تواند آن ژست ها را بگیرد و برخی دیگر هم با همسرشان در نشست ها حضور پیدا می کنند و برخی هم حتی این و آن را می بوسند تا خود را افتاده جلوه دهند، خلاصه مارکوپولو شده اند ولی با حالت های خاص خودشان سعی در جذب حداکثری آراء به نفع خودشان دارند.


به همین سبب خبرنگار ما عکس های مختلفی که از این سفرها و نشست ها که شامل حالات خاص آقایان کاندیدا و اتفاقات این نشست ها می شود  در ذیل آورده است:

 

 

 
*حسن روحانی در دیدار با اساتید دانشگاه
 
 

 

 

 
*مصطفی کواکبیان در نشست اصلاح طلبان
 

 

 

* باهنر در نشست خبری
 
 

 

 

 
*قالیباف در افتتاحیه دریاچه شهدای خلیج فارس
 
 

 

 

 
 
* لنکرانی در جمع دانشجویان
 
 

 

 


 
* حداد و ابوترابی در حاشیه یک نشست دانشجویی
 
 

 

 

 
 
* کواکبیان در جمع دانشجویان اهوازی
 
 

 

 


 
*زاکانی در شب اعلام کاندیداتوری
 
 

 
 

 

 

 

 
* پور محمدی در نشست دانشجویی
 
 

 

 

 
* حدادعادل در نشست دانشجویی
 
 

 

 

 
* عارف و همسرش در نشست خبری
 
 

 

 

 
* محسن رضایی در نشست دانشجویی
 
 

 

 

 
* روحانی در میان حامیانش
 
 

 

 

 
*سعیدی کیا بعد از یک نشست
 

 

 

 

 
*متکی در نشست خبری
 
 

 

 

 
*لنکرانی در همایش جبهه پایداری
 
 

 

 

 
*باهنر در حال تماشای فوتبال در سفر استانی
 
 

 

 

 
*مشایی در کنار احمدی نژاد و بقایی در سفر استانی
 
 

 

 

 
*قالیباف در نشست جهاد
 
 

 

 


 
* عارف در سفر گرگان
 
 

 


[ جمعه 92/2/20 ] [ 6:34 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

به گزارش اترک، حجت الاسلام  والمسلمین طاهری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری آشخانه در خصوص  حضور آیت الله هاشمی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری گفت: کار سنگین مملکت داری فقط نیاز به تجربه ندارد بلکه نیاز به فعالیت و جنب و جوش دارد که با توجه به شرایط سنی آیت الله هاشمی این خصوصیت در ایشان وجود ندارد.

وی با اشاره به مصاحبه آیت الله هاشمی رفسنجانی درخصوص انتخابات آزاد افزود:  این گونه صحبت ها سبب سوء استفاده دشمنان می شود و به نظر بنده اگر ایشان در انتخابات حضور نیابد بهتر است.

حجت الاسلام طاهری با اشاره به اینکه هویت این کشور دیانت آن است، اظهار داشت : کاندیدای اصلح در وهله اول باید متدین باشد.

وی کارآمدی ،دلسوزی وشجاعت را از دیگر خصوصیات نامزدهای انتخاباتی عنوان کرد و خاطر نشان کرد: انسانی که دیندار باشد ولی کارآمد و متخصص نباشد، نمی تواند بار سنگین ریاست جمهوری را به دوش کشد.

وی با بیان اینکه شجاع ترین مردم کسی است که هوای نفسانی و متعلقات مالی و مادی، نداشته باشد ،گفت : شجاعت جرات اقدام در شرایط مقتضی و انجام تمام فرمایشات مقام عظمای ولایت است و کسی که این ویژگی ها را داشته باشد، در بین مردم دارای جایگاه است.

امام جمعه آشخانه افزود: این که آقای هاشمی چنین توانایی و جایگاهی دارد بستگی به نظر مردم دارد.

طاهری

 


[ پنج شنبه 92/2/19 ] [ 9:7 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

ه گزارش اترک، شخصی به نام "بهروز وثوق" برای ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد تا دومین حاشیه امروز ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری باشد.

وثوق در معرفی خود به خبرنگاران گفته است که طرفدارا پراپاقرص علی پروین و باشگاه استیل آذین هستم و آمده‌ام مشکلات کشور را حل کنم.

 بهروز وثوقی لیدر سابق تیم فوتبال استیل اذین و فردی که او را در استادیوم ها با عنوان "بهروز با تعصب" می شناسند گفت: من قیصر فوتبال ایران و کلاه مخملی فوتبال ایران هستم و آمادگی دارم برای ریاست جمهوری دوره یازدهم ثبت نام کنم و اکنون برای آگاهی از شرایط کاندیداهای ریاست جمهوری و ثبت نام به این محل آمده ام.

وی مهمترین شرایط رئیس جمهور را استقلال عمل، قدرت بیان و رسیدگی به مشکلات همه مردم دانست.

ساعاتی قبل شخصی که خود را نوکر ملت ایران آقای "نصیری" معرفی کرد در انتخابات ریاست جمهوری  برای ثبت نام به محل ستاد انتخاباتی کشور مراجعه کرد و اولین حاشیه جالب اولین روز ثبت‌نام هم رقم خورد.

 


[ پنج شنبه 92/2/19 ] [ 9:4 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

به گزارش اترک، شخصی که خود را نوکر ملت ایران آقای "نصیری" معرفی کرد در انتخابات ریاست جمهوری  برای ثبت نام به محل ستاد انتخاباتی کشور مراجعه کرد و اولین حاشیه جالب اولین روز ثبت‌نام هم رقم خورد.

وی پرچم جمهوری اسلامی ایران را  و کتاب قرآن مجید را در دست داشت و می‌گفت که آمریکا را زیر پایم له می‌کنم.

این فرد همچنین از ملت ایران خواست با آرای دشمن‌شکن خودشان به «نصیری» رای بدهند. وی در پاسخ به سوالی در رابطه با اینکه با آمریکا رابطه برقرار می‌کنید گفت: من آمریکا را زیر پایم له می‌کنم.

 

 


[ پنج شنبه 92/2/19 ] [ 9:4 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 - تماشای عکس های غیررسمی و کمتردیده شده رقبای انتخابات ریاست جمهوری  دوره یازدهم، شاید نکات پنهان و آشکار جالبی با خود به همراه داشته باشد.
 
 عکسهای نادیده و کمتر دیده شده از چهره ها همیشه جذابیتی پنهان با خود دارند. چرا که روی دیگری از شخصیت رسمی و یا حتی دیپلماتیک چهره ها را به نمایش می گذارند.
 
در این میان عکس های قدیمی و غیررسمی جذابیتی خاص دارند. تصاویری که قبل از به شهرت رسیدن و چهره شدن افراد را نشان می دهد و یا نوع پوشش و رفتارآنان را خارج از فضای رسمی و کاری انشان می دهد.
 
این تصاویر و عکس ها ممکن است در همان لحظه ثبت شدن، عکس هایی معمولی به نظر برسد. اما وقتی سالها بعد آدمهای داخل کادر، هریک به مقام و منصبی می رسند و چهره می شوند، جذابیت این تصاویر دوچندان می شود.
 
عکس هایی که در این گزارش می بینید، مجموع ای از عکس های قدیمی و غیر رسمی بعضی از کاندیداهای ریاست جمهوری امسال است که تاکنون از آنان منتشر شده است. عکس هایی که شاید دیدنشان در این شرایط و سالها برای هریننده ای که این چهره ها را بشناسد، جذاب باشد. 
 
یاداوری این نکته ضروری است که انتخاب عکسهای کاندیداها در این گزارش صرفا با توجه به عکس های غیررسمی منتشرشده از انان است و اگر تصویری از کاندیداهای دیگر نمی بینید،
 
 به دلیل آن است که عکس هایی از جنس این گزارش از آنان منتشر نشده است:
 
 
 
شاید دیدن یک پزشک اطقال که سابقه وزارت امورخارجه دارد و الان هم یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری دوره یازدهم است، در این لباس ورزشی کمی عجیب به نظر برید. اما «علی اکبر ولایتی» این عکس یادگاری را با لباس «هاپکیدو» گرفته است تا عکس با لباس ورزشی هم داشت باشد.
 
 
چهره «کامران باقری لنکرانی» که سابقه وزارت بهداشت در دولت نهم را دارد و حالا خود را برای شرکت در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری آماده می کند،در این عکس مشخص است.عکسی که در دوران حضور او در دوران دفاع مقدس ثبت شده است.
 
 
هندوانه خوری در میانه راه سفرهای تبلیغاتی استانی با نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی. طرفداران «محمدرضا باهنر» در رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری، این عکس او را که همین چند وقت پیش گرفته شده است منتشر کرده اند.
 
 
این عکس، شاید دلیل علاقه «منوچهر متکی» به شوخی و تقاضایش از طنزپردازان برای اینکه با او شوخی کنند را نشان بدهد. همسفر شدن او با مرحوم کیومرث صابری فومنی(گل آقا) شاید بر این روحیه او بی تاثیر نبوده است.
 
 
میل زدن «علیرضا زاکانی» در دوران دفاع مقدس هم مورد توجه هوادارن این کاندیدای ریاست جمهوری قرار گرفته است. عکسی که گفته می شود مربوط به سال 1362 و قبل از مجروحیت و جانبازی او گرفته شده است.
 
 
این عکس احتمالا مربوط به اتاق فرماندهی جنگ در دهه 60 است. جایی که «حسن روحانی» در کنار آیت الله هاشمی رفسنجانی نشسته است. گفته می شود حضور حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری امسال، با حمایت مستقیم  هاشمی رفسنجانی همراه است.
 
 
حدس چهره اشاره شده در این عکس شاید کار چندان سختی به نظر نرسد. «غلامعلی حداد عادل» جوان در این عکس قدیمی، حالا یکی از کاندیداهای رقابت برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری در ساختمان خیابان پاستور است.
 
 
 
از این جمع دوستانه و البته دیپلماتیک که در سال 1359 و در سواحل بیروت گرفته شده است، می توان یکی دیگر از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری امسال را شناسایی کرد.»محسن رضایی» که در این عکس اولین نر از سمت راست ایستاده، آن زمان فرمانده وقت اطلاعات سپاه بود. در کنار او هم به ترتیب انیس نقاش، مبارز لبنانی و مجری اولین عملیات اعدام شاپور بختیار در سال 1359،شهید سید محمدصالح الحسینی ، مسئول روابط خارجی سپاه و محسن رفیق دوست ، مسئول وقت پشتیبانی سپاه ایستاده اند.
 
 
رفیق دیروز و منتقد جدی امروز. آیا «مصطفی کواکبیان» که امروز با حزب مردمسالاری سودای ریاست جمهوری دارد و یکی از جدی ترین منتقدان سیاستهای دولت »محمود احمدی نژاد» است، حاضر است باز هم با او در یک قاب، عکس یادگار بگیرد؟
 
 
شهردار تهران که خلبان هم هست، حالا پشت فرمان جت اسکی نشسته تا آن را در آب هدایت کند. «محمدباقر قالیباف» هم  یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم است. این عکس  در حاشیه مراسم افتتاح دریاچه مصنوعی شهدای خلیج فارس در غرب تهران ثبت شده است
.اترک نیوز


[ پنج شنبه 92/2/19 ] [ 9:3 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

انتخاب – روز نخست ثبت نام از کاندیداهای یازدهیمن دوره انتخابات ریاست جمهوری با حاشیه های جالبی همراه بود. 
 
قاسم شعله سعدی که نمایندگی مجلس سوم و چهارم را در کارنامه خود دارد و مدتی به دلایل سیاسی در زندان اوین بود هم امروز برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد. وی در مورد اهداف و دغدغه هایش گفت: جوانان باید شاد باشند و پسرها و دخترها باید به خیابانها بیایند و شادی کنند.

کاندید


[ چهارشنبه 92/2/18 ] [ 9:28 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

عضو ائتلاف پیشرفت ضرورت واگذاری کارها به مردم و حمایت از تولید را متذکر شد و گفت: می‌توان تحریم‌ها را برداشت بدون آنکه از حقوق مسلم مردم ایران عقب نشینی کرد و طرف مقابل هم باید حقوق ما را به رسمیت بشناسد.

به گزارش فارس، علی‌اکبر ولایتی، عضو ائتلاف پیشرفت که در سفری یک روزه به تبریز رفته است در نخستین دیدار رسمی خود به جمع طالب و روحانیون این شهر رفت و به تشریح اهمیت بیداری اسلامی و نقش ویژه جمهوری اسلامی ایران در این تحول تاریخی یرداخت.

وی با بیان اینکه اکنون ایران در اوج اقتدار منطقه ای و بین المللی قرار دارد و ملتهای مسلمان نیز خواستار ارتباط بیشتر با مردم ایران هستند.

دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به برگزاری موفق اجلاس بزرگ علمای جهان اسلام و بیداری اسلامی در ایران گفت: در این اجلاس حدود 500 اندیشمند و عالم از تمامی فرق اسلامی در تهران حضور یافتند و قریب 200 نفر از بزرگان و صاحب نظران کشور نیز به گفتگو با آنها پرداختند که این گردهمایی در تاریخ جهان اسلام بی‌نظیر است.

مشاور مقام معظم رهبری همچنین از علما و  روحانیون تبریز خواست نسبت به مطالعه انقلاب های منطقه و اهمیت اسلام در این تحولات توجه کافی را داشته باشند  و تلاش کنند ارتباط خوبی با علما  و اندیشمندان جهان اسلام ایجاد کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوالات حاضران در خصوص نظر جامعتین نسبت به کاندیداهای حاضر گفت: فعلا نظری داده نشده اما هر تصمیمی از طرف آنها گرفته شود ما تبعیت می کنیم.

ولایتی با بیان اینکه هر سه عضو ائتلاف پیشرفت به این موضوع پایبند هستند، گفت: با گروههای اصولگرا صحبت کرده‌ایم که در نهایت یک کاندیدای واحد داشته باشیم.

برخی طلاب و روحانیون با بیان اینکه مردم از تورم و مشکلات فراوان اقتصادی در تنگنا هستند، از این عضو ائتلاف پیشرفت خواستند برنامه‌های خود را در این خصوص بیان کند که ولایتی در پاسخ گفت: ما برای حل مشکلات اقتصادی برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت داریم که راهکار کوتاه مدت برای یک دوره صد روزه برنامه‌ریزی شده تا تورم و گرانی‌ها تا حد قابل قبولی کنترل شود و در برنامه های دیگر نیز کمک به بخش های صنعتی و کارخانجات در زمینه مواد اولیه و استمهال وام‌ها در نظر گرفته شده است.

وی ضرورت واگذاری کارها به مردم و حمایت از تولید را متذکر شد و افزود: می توان تحریم‌ها را برداشت بدون آنکه از حقوق مسلم مردم ایران عقب‌نشینی کرد و طرف مقابل هم باید حقوق ما را به رسمیت بشناسد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص وضعیت فرهنگی جامعه و بدحجابی نیز گفت: اکثر مردم ایران به ارزش‌های اسلامی پایبند هستند اما مشکلاتی نیز وجود دارد که باید با کار مناسب فرهنگی حل شود.

ولایتی همچنین یکی دیگر از رئوس فعالیت‌های خود را حل مشکلات جوانان اعلام کرد و گفت: حل این مشکلات تنها با حمایت از تولید امکان پذیر است.


[ چهارشنبه 92/2/18 ] [ 9:26 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

در دومین روز از ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری اولین کاندیدای زن در این دوره از انتخابات وارد وزارت کشور شد و ثبت نام کرد.

به گزارش مهر، در دومین روز از ثبت نام داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برخلاف روز گذشته شاهد حضور تعداد کمی از داوطلبان و در عین حال غیرمشهور در ستاد انتخابات کشور بودیم اما اولین فردی که وارد وزارت کشور شد محمود مظفر رئیس سازمان امداد و نجات بود.

وی با بیان اینکه من در انتخاب رقیب ندارم و تا آخر ایستاده ام مهمترین دغدغه و اهدافش را برای حضور در انتخابات رشد و تعالی مردم جایگاه مردم ایران در صحنه بین المللی عنوان کرد.

همچنین در دومین روز از نام نویسی داوطلبان ریاست جمهوری اولین زن کاندیدا نیز وارد وزارت کشور شد.

این خانم راضیه امیدوار 46 ساله و دارای مدرک کارشناسی در رشته اقتصاد بود.

وی خدمت به مردم را مهمترین علت حضورش در انتخابت نام برد و گفت: شعار انتخاباتی ام تامین نیازهای مردم است.


[ چهارشنبه 92/2/18 ] [ 9:19 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص چگونگی حضور یا عدم حضور هاشمی رفسنجانی در این دوره از انتخابات گفت: از حضور هاشمی در انتخابان خبری ندارم اما حرکت وی برای کسانی که اخبار انتخابات را دنبال می کنند بیانگر تلاش وی برای مرتبط کردن مسائل انتخابات با خود است.
 
به گزارش خبرنگار مهر از اراک، منوچهر متکی عصر روز سه شنبه با بیان این مطلب در جمع دانشجویان دانشگاه اراک با اشاره به مشکلات اقتصادی پیش روی کشور افزود: اعتمادی که از نوشته ها در بین مردم ایجاد می شود بیشتر از حرف های شفاهی است لذا تدوین برنامه ای مدون و مشخص لازمه عبور از این مرحله سخت پیش روی کشور است.
 
دوران سیاست تقابل با ایران تمام شده است
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به نقش حماسه سیاسی در پیشبرد اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: حماسه سیاسی مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری امسال 2 هدف مهم و اساسی را دنبال می کند که بستر سازی برای حضور گسترده مردم در انتخابات و خنثی کردن همه طراحی های دشمنان یکی از این اهداف مهم به شمار می رود.
 
متکی با بیان این که حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری به دنیا ثابت می کند که ملت ایران و انقلاب ایران، ملت و انقلابی شکستنی نیست ادامه داد: دستاورد مهم دیگر حماسه سیاسی در بعد روابط خارجی است.
 
وی با اشاره به تلاش دشمنان طی 30 سال گذشته و فشارهای تحمیلی بر ایران در این مدت گفت: 30 سال فشارهای سیاسی و اقتصادی و ده سال فشارهای مختلف در بخش هسته ای چه نتیجه ای در بر داشته است؟
 
کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که آیا فکر نمی کنند سیاست تقابل با ایران تمام شده افزود: وقت آن است سیاست تقابل با ایران را کنار گذاشته و سیاست تعامل با ایران را در پیش گیرند.
 
متکی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تغییر سیاست های آمریکا در قبال ایران طی دوران ریاست جمهوری بیان داشت: تغییر سیاست های آمریکا در قبال ایران اگر چه در حرف موجب خوشحالی مردم می شود اما قضاوت مردم ایران در عملکرد آمریکا خلاصه می شود.
 
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر این که ارزیابی عملکرد وی از دولت نهم و دهم چگونه است و نقاط ضعف و قوت این دولت را چه می دانید گفت: فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر توجه دولت های جدید به عملکرد مثبت دولت های پیشین و دوری جستن از نقاط ضعف دولت ها ی قبل نگاه حکیمانه ای است باید در روند تکاملی دولت ها بدان توجه شود.
 
متکی با بیان این که هر فرد که در این دوره از انتخابات به عنوان ریاست جمهور کشور انتخاب می شود باید توجه به نقاط مثبت دولت های پیشین را در سولوحه کار های خود قرار داده و از نقاط ضعف آنها دوری نماید افزود:  موفقیت دولت نهم و دهم در اجرای پروژه های عمرانی بزرگ در سطح ملی و استانی قابل توجه است و اجرای پروژه های سدسازی، تولید انرژی و مسکن که در تاریخ ایران بی سابقه است بیانگر این مهم است.
 
وی با بیان این که حجم انرژی تولیدی کشور قبل از دولت نهم و دهم 36 هزار مگابایت بوده گفت: این رقم در دولت نهم و دهم به مرز 70 هزار مگابایت رسیده است.
 
کم کاری دولت نهم و دهم در حوزه تولید ثروت جای تامل دارد
 
کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به نقاط ضعف دولت نهم و دهم گفت: کم کاری دولت نهم و دهم در حوزه تولید ثروت جای بسی تامل دارد.
 
متکی گفت: مشکلات اقتصادی شکل گرفته در کشور اعم از گرانی و بیکاری حاصل بی توجهی دولت به مبحث مهم و ارزشمند تولید ثروت است که موجب شکل گیری کودتای قیمت در شهریور و مهر سال گذشته شد.
 
وی یادآور شد: این کم کاری و کم توجهی تنها مختص دولت نهم و دهم نیست بلکه در دولت های پنجم، ششم، هفتم و هشتم نیز تمرکزجدی به موضوع تولید ثروت صورت نگرفته است.
 
کاندیدای جبهه پیروان خط امام و رهبری در انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص علت مشکلات اقتصادی پیش روی کشور در سفر ایشان به بجنورد گفت: مقام معظم رهبری اگر چه تحریم ها را یکی از دلائل این مشکلات برشمرد اما ایشان هم در این سفر تاکید کردند سوء تدبیرها از علت های درونی در ایجاد مشکلات اقتصادی کشور است.
 
متکی در ادامه عدول دولت از جایگاه قانونی خود را دیگر نقطه ضعف عملکرد دولت نهم و دهم برشمرد و گفت: عدول دولت از جایگاه واقعی خود که یک جایگاه استراتژیک بود به جایگاهی برای تفسیر مکتب دینی جای تعجب داشت.
 
وی  با بیان این که در صلاحیت دولت نیست خود را وارد تفسیر دین کند افزود:  اگرچه ممکن است دولت آشنایی به تفاسیر دینی داشته باشد اما وارد شدن دولت به این مباحث موجب شکل گیری یک سری انحرافات در کشور شد.
 
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری با تاکید بر ضرورت فعالیت دولت در چارچوب تعریف شده قانون اساسی صورت بگیرد گفت: دولت اگر جایگاه خود را در قانون اساسی بداند و وارد مسائل دیگر نشود هرگز شاهد بروز اختلافات بوجد آمده نخواهیم بود .
 
متکی افزود: دولت ها باید پناه بردن به خدا، داشتن مراقبه و حرکت در مسیرتعریف شده برای خود را در دستور کار قرار دهند تا شاهد بروز چنین ضعف هایی در عملکرد آنها نباشیم.
 
کاندیدای ائتلاف 5 گانه در ادامه در پاسخ به سوال دانشجویان مبنی بر چگو نگی ارزیابی وی در خصوص روابط ایران و آمریکا و جایگاه فعلی ایران در عرصه بین الملل گفت: طرح موضوع روابط ایران و آمریکا طی 34 سال اخیر بیانگر اهمیت 2 کشور و تاثیرگذاری آنها دارد.
 
متکی افزود: موضوع رابطه ایران و آمریکا موضوعی است که می تواند با فراهم شدن زمینه های لازم  مورد بررسی قرار گیرند.
 
وی با بیان این که نخستین قدم در تغییر روابط ایران و آمریکا این است که هر دو کشور به اراده سیاسی در این باره برسند ادامه داد: متاسفانه در 28 سال اخیر امریکا علیرغم طرح موضوع برقراری ارتباط با ایران فکر می کند هنوز فشار بر ایران کارساز است و سعی دارد از این راه به اهداف خود دست یابد.
 
کاندیدای جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: آمریکا باید به این نقطه برسد که دیگر اهرم فشار علیه ایران کارساز نیست و هر گاه این واقعیت را پذیرفت بررسی روابط ایران و آمریکا در دستور کار قرار می گیرد.
 
دیپلماسی بدون حفظ منابع اقتصادی کشور معنا ندارد
 
متکی در ادامه در پاسخ به این سوال که تخصص شما در حوزه وزارت خارجه است و چنین متخصصی در صورت برنده شدن در انتخابات ریاست جمهوری چطور می تواند با مشکلات اقتصادی کشور دست و پنجه نرم کند گفت: روابط اقتصادی کشور یکی از مسائل مهمی بود در طول سالهای وزارت خارجه به جد دنبال کرده ام.
 
وی با اشاره به افزایش سهم صادرات ایران در کشور های اروپایی، همراه کردن تجار و بازرگانان در سفرهای خارجی وزارت خارجه و شناسایی بازارهای بین المللی برای تولید کنندگان داخلی را از جمله عملکردهای خود در حوزه اقتصاد خارجی کشور برشمرد و گفت: ایجاد معاونت اقتصادی در وزارت امور خارجه نیز با هدف توسعه روابط بین المللی اقتصادی کشور صورت گرفت.
 
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به بررسی کارشناسانه خود از مسائل اقتصادی پیش روی کشور طی یک سال گذشته بیان داشت: مشکلات اقتصادی کشور کاملا رصد شده و در قالب فهرستی مشخص به زودی به خانواده های ایرانی ارائه می گردد.
 
متکی با اشاره به طرح مشکلات اقتصادی کشور در قالب محور گفت: این مشکلات به بیش از  150 استاد اقتصادی و مدیران اقتصادی کشور ارائه می گردد تا دیدگاه های تکمیلی خود را ارسال کنند.
 
رفتار هاشمی در انتخابات در شان ملت ایران نیست
 
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دانشجویان در خصوص چگونگی حضور یا عدم حضور هاشمی رفسنجانی در این دوره از انتخابات گفت: از حضور هاشمی در انتخابان خبری ندارم اما حرکت وی برای کسانی که اخبار انتخابات را دنبال می کنند بیانگر تلاش وی برای مرتبط کردن مسائل انتخابات با خود است.
 
متکی با بیان این که آمدن – نیامدن های هاشمی و رفتار انتخاباتی اش در شان ملت ایران نیست، گفت: ایشان در دوره قبل نیز درابتدا از فردی خواست تا در انتخابات شرکت کند اما بعد از این که این فرد در انتخابات ثبت نام کرد خود ایشان هم در انتخابات ثبت نام کرد.
 
وی ادامه داد: آمدن نیامدن های خاتمی و هاشمی بیشتر برای آن است که روی یک فرد معینی اتفاق نظر کنند و باید آگاه باشند که اگر بخواهند بیایند باید بدانند که در یک رقابت سنگین وارد شده اند.
 
فعلا از برکناری خود سخن نمی گویم
 
وی در ادامه در پاسخ به سوال دانشجویان در خصوص بیان علت برکناری اش از پست وزیر امور خارجه دولت دهم گفت: تا زمانی که من و احمدی نژاد در کسوت یک شهروند عادی نباشیم از چرایی برکناری خود سخنی به زبان نخواهم آورد.
 
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اگرچه توضیحاتی مختصر از آنچه میان او و رئیس دولت دهم گذشته داد اما از رسانه های حاضر در جلسه خواست این صحبت ها به عنوان یک درد دل دوستانه منتشر نشود.
 
متکی در پاسخ دانشجویان مبنی بر بیان جمله ای در مقابل کلمات ذیل این چنین پاسخ گفت:صالحی: وزیر محترم امور خارجه
 
احمدی نژاد: شخصی که در خط تعریف نمی شود
 
مهمترین وزارتخانه: اموزش و پرورش و علوم
 
سفرهای استانی: قالبی خوب که باید در محتوایش تجدید نظر نشود
 
مشایی: رئیس دبیرخانه جنبش عدم متعهد
 
جریان انحرافی: مشکلی برای کشور که باید جراحی شود.


[ چهارشنبه 92/2/18 ] [ 9:18 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

حضور همسران نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در نشست های تبلیغاتی، در زمان ثبت نام و در زمان اخذ رای در حال تبدیل شدن به یک سنت در ادوار انتخاباتی ریاست جمهوری است. هفته گذشته محمدرضا عارف به همراه همسرش در یک نشست انتخاباتی حضور پیدا کرد و بعید نیست در روزهای آینده چهره همسران برخی دیگر از نامزدها در نشست های تبلیغاتی دیده شود.

حضور نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در کمپین های تبلیغاتی در سال 88 باب شد. در این دوره نیز، همسر یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با پوششی شبیه پوشش همسر محجبه عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه، در نشست های تبلیغاتی همسرش حضور پیدا می کند.

1

دکتر حمیده مروج همسر محمد رضا عارف – معاون اول دولت خاتمی- در چند روز گذشته در یکی از نشست های تبلیغاتی همسرش حضور پیدا کرد. او پزشک متخصص پوست است. وی پیش از این درباره چگونگی ازدواجش با عارف گفته بود قبل از انقلاب دکتر عارف دبیر انجمن اسلامی ایران در آمریکا و از فعالان سیاسی بود. دکتر عارف نامه‌ای به انجمن‌های ایران می‌نویسد که در آن خواسته بود دختری را برای ازدواج با او معرفی کنند و ویژگی‌های همسرش از جمله این بود که همشهری او یعنی یزدی باشد.  پس از این مکاتبه با انجمن های اسلامی دانشجویان، حمیده مروج که در آن زمان 21 ساله بوده و تمام ویژگی‌های مورد نظر دکتر عارف را داشته به او معرفی می‌شود و با هم ازدواج می‌کنند. حاصل ازدواج محمدرضا عارف و حمیده مروج  سه فرزند پسر است.

مروج می‌گوید وقتی برای خرید به مغازه‌ای می‌رویم دکتر عارف داخل مغازه نمی‌آید و من خودم به تنهایی تمام خریدها را انجام می‌دهم، حتی کفش و لباس ایشان را هم خودم می‌گیرم، چون ایشان نمی خواهند با فروشندگان مواجهه شوند.

داروساز سیاستمدار

بعید نیست  طاهره نظری همسر منوچهر متکی که در زمان وزارت متکی مدیر کل امور بین الملل زنان و حقوق بشر وزارت خارجه شده بود، این روزها در برنامه های تبلیغاتی همسرش حاضر شود.

2

طاهره نظری‌ در سال 69 در کنکور شرکت کرد و در رشته داروسازی دانشگاه تهران قبول شد و اکنون دارای دکترای داروسازی است. او و متکی از دوستان خانوادگی هم بودند. وی بعد از این‌که همسرش به عنوان وزیر خارجه انتخاب شد، در حالی که به عنوان یکی از مدیران جمعیت هلال احمر مشغول به کار بود به همراه همسرش به وزارت خارجه رفت و سمت مدیرکل امور بین‌الملل زنان و حقوق بشر وزارت خارجه را عهده دار شد. نظری در انتخابات سال 1390 برای انتخابات مجلس نهم در حالی که همسرش رییس کمیته اجرایی جبهه متحد اصولگرایان بود، در حوزه انتخابیه تهران کاندیدا شد، ولی بعد از مدتی انصراف داد. شاید برای نظری که خود در وزارت خارجه مشغول به کار بود تلخ ترین خاطره کاری نحوه برکناری همسرش از وزارت امور خارجه باشد. او در این باره می گوید: بنده در اداره کل امور بین المل زنان وزارت خارجه بودم . فکر می کنم 5 بعد از ظهر بود که به بنده زنگ زدند که در زیر نویس شبکه خبر، خبری درباره برکناری آقای متکی اعلام شده است. وی افزود: بنده اصلا در جریان نبودم، اما چون زیر نویس خبر بود عرض کردم اگر هم این خبر درست باشد، ما راضی به رضای خدا هستیم. بعد رفتم و دو رکعت نماز شکر خواندم و عرض کردم خدایا شکر که تا امروز تکلیفی بر دوش ما بود، برداشته شد.

همسر آقای شهردار

از همسرانی که در سازوبرگ های تحت نظارت همسر، پستی دارند می توان به زهرا مشیر همسر دکتر قالیباف اشاره کرد. او نیز در ساختمان بهشت و در مجموعه شهرداری مشاور و مدیر کل امور بانوان شهرداری بود.  البته وی از این پست، حقوقی دریافت نمی کرد. چندی پیش در یکی از نشست های دانشجویی؛ یکی از دانشجویان از قالیباف در این باره سوال کرد  که شهردار تهران پاسخ داد خانم بنده به هیچ عنوان تا کنون نه از شهرداری تهران حقوق گرفته، نه از امکان خاصی استفاده کرده و نه حتی بیمه شهرداری شده است. ایشان به خاطر رشته تخصصی، کارهایی اجتماعی و کمک‌هایی که تا کنون در بخش اقشار ضعیف اجتماعی و در بحث زنان سرپرست خانوار و زنان زندانی دارد در شهرداری مشغول به فعالیت هست.

3

ازدواج دوباره ولایتی

علی اکبر ولایتی دوبار ازدواج کرده است. همسر اول او در سال 83 پس از یک عمل جراحی مرحوم شد او از ماجرای ازدواج دوم خود در جریان یک برنامه تلویزیونی پرده برداشت.  در سال 86 وقتی وی میهمان برنامه زنده «دوقدم مانده به صبح» با مجری‌گری محمد صالح علا بود، با این پرسش وی روبه‌رو شد که چرا شما به تازگی حلقه‌ای در دست می‌کنید؟ ولایتی صادقانه پاسخ داد: چند هفته‌ای است که ازدواج کرده‌ام. وی بعدها در پاسخ به این سوال که فرزندانتان از ازدواج مجددتان ناراحت نشدند گفت که مشکلی نداشتند و بسیار راحت کنار آمدند.

استاندار هم نمی دانست

نام طیبه ماهروزاده همسر غلامعلی حدادعادل خیلی ناشناخته نیست. او دکترای فلسفه تعلیم و تربیت دارد و دانشیار دانشگاه الزهرا (س) است. وی گفته که علاقه‌ای ندارد که در مجامع مختلف او را به عنوان همسر حدادعادل بشناسند، و خاطره ای هم در این باره نقل کرده است.  ماهروزاده گفته است در 2 سالی که عضو شورای فرهنگی – اجتماعی استانداری تهران بودم، آقای استاندار نمی‌دانستند که من همسر آقای حدادعادل هستم و در سفری که به شمال داشتیم، من را با آقای حداد دیدند و متوجه شدند که زن و شوهر هستیم و بسیار متعجب شدند.

مواضع سیاسی عفت مرعشی

همسر اکبر هاشمی رفسنجانی را همه می شناسند. تا سال 88 خیلی خود را درگیر مسائل سیاسی نمی کرد اما از آن سال به بعد  موضع‌گیری‌های سیاسی‌اش افزایش پیدا کرده است.

اولین عکسی که از وی به صورت رسمی منتشر شد مربوط به سال 1360 است، زمانی که وی به همراه همسرش که در آن زمان ریاست مجلس را بر عهده داشت و خانواده‌اش به کره شمالی رفته بودند و با کیم ایل سونگ رهبر وقت کره شمالی و پدربزرگ رهبر فعلی این کشور عکس یادگاری گرفتند.

صحبت‌های عفت مرعشی در روز انتخابات ریاست‌جمهوری دهم حاشیه‌ساز شد؛ چرا که او بعد از رای دادن اقدام به بیان صحبت‌های تحرک‌آمیزی کرد که این امر با انتقادات زیادی مواجه شد. او همچنین همزمان با بازگشت مهدی هاشمی به تهران و دستگیری وی به این موضوع واکنش نشان داد و گفت که نام دزدان را با اسم‌های “ف، خ، ج” مخفف می‌گویند، اما نام پسر من را فریاد می‌زنند. وی چندی پیش درباره این دوره از انتخابات ریاست جمهوری گفته بود دوره هزار کاندیداست.

همسری غیرسیاسی

محسن رضایی هم از آن نامزدهایی بود که در انتخابات سال 88 به همراه همسرش در حوزه اخذ رای حضور پیدا کرد. معصومه خدنگ همسر محسن رضایی، سیاسی نیست تا کنون وارد مقولات سیاسی نشده است.  درباره ازدواج محسن رضایی گفته اند محسن رضایی ، از طریق آیت الله جلالی خمینی امام جماعت مسجد احمدیه، نارمک به جستجوی همسری مناسب برای تشکیل خانواده ای مذهبی و انقلابی بر می آید و به زودی با معرفی آیت الله جلالی خمینی با خانم معصومه خدنگ ازدواج می نماید.

از همسر اسفندیار رحیم مشایی تصویر و یا بیوگرافی خاصی در دست نیست. طاهره ذبیحیان  نام همسر اوست اما به ادعای رضا گلپور از  او دارای همسری دیگری خانم زیبا امیولانفر است.
محمد شریعتمداری نیز گفته است  همسرم از مدیران مدارس آموزش و پرورش تهران است.


[ چهارشنبه 92/2/18 ] [ 9:14 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 6
بازدید دیروز: 737
کل بازدیدها: 3124132
Flag Counter