ابزار وبلاگ

سیاست خارجی - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

***


[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 10:3 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

چهره متفاوت حاکم دبی در بریتانیا
عصر ایران - حضور شیخ محمد نخست وزیر امارات و حاکم دبی در مسابقات اسب سواری نیومارکت در بریتانیا.


[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 10:2 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

روزهایی که اسد و اردوغان گل می گفتند و گل می شنیدند

این عکس مربوط به روزهایی است که اسد و اردوغان گل می گفتند و گل می شنیدند. این تصویر و روابط تیره و تار امروز ترکیه و سوریه ، به یادمان می آورد که "در سیاست خارجی ، نه هیچ دوستی دائمی است و نه هیچ دشمنی ، همیشگی."

اروغان


[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 9:58 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

ما تو کشورمون خیلی چیزا نداریم
یکی از اون چیزا  نظم هست که واقعا جای تاسف داره

مجلس


[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 9:53 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

به گزارش خبرآنلاین، این سریال داستان زندگی دومین خلفیه را روایت می‌کند که پخش آن در خاورمیانه جنجال و اعتراضات بسیاری به دنبال داشته است. هزاران نفر سریال را محکوم کرده‌اند.
«عمر بن خطاب» سریال تاریخی است که در 31 قسمت تولید شده و شبکه «ام‌بی‌سی» آن را پخش می‌کند. دلیل اعتراض مردم این است که شیوه نمایش حضرت محمد (ص) و نزدیکان او در این سریال برخلاف قوانین اسلام است.
 
داستان سریال در قرن هفتم میلادی می‌گذرد و تلاش‌های عمر برای گسترش اسلام و سرزمین‌های اسلامی هم بخشی از خط داستان است. این سریال عظیم‌ترین تولید تلویزیونی دنیای عرب است، در سریال بیش از 30 هزار سیاهی لشگر حضور دارند، عوامل فیلم از 10 کشور مختلف کنار هم جمع شده‌اند و 31 قسمت سریال در طول 300 روز فیلمبرداری شده است.
 
 
سریال در ماه رمضان روی آنتن رفته است که پرمخاطب‌ترین فصل برای سریال‌ها در خاورمیانه است.
 
دانشگاه الازهر مصر، یکی از مراکز اصلی تعلیم و تعلم اسلامی فتوایی علیه این سریال منتشر کرده و بیان کرده شیوه نمایش شخصیت‌های تاریخی در آن مصداق گناه است. دارالافتاء عربستان، مرجع اسلامی و رسمی عربستان که وظیفه صدور فتوا را دارد هنوز فتوایی درمورد این سریال صادر نکرده است.
 
 
این درحالی است که نمایش چهره پیامبر اسلام و دیگر شخصیت‌های اسلامی در قرآن منع نشده است اما اغلب روحانیون اسلام اعلام کرده‌اند چنین اقدامی جایز نیست.
 
هزاران بیننده در خاورمیانه در شبکه‌های اجتماعی سریال «عمر بن خطاب» را محکوم کرده‌اند و از ام‌بی‌سی خواسته‌اند پخش آن را متوقف کنند.
 
 
تهیه کنندگان سریال از تولید خود دفاع کرده‌اند و گفته‌اند بسیاری از روحانیون اسلام صحت و اعتبار شیوه روایی فیلم را تائید کرده‌اند.
 
بد نیست اشاره شود که در عربستان مرسوم است سریال‌هایی با تم مذهبی ابتدا به دانشگاه الازهر فرستاده می‌شوند تا پس از تائید این دانشگاه روی آنتن بروند. تهیه کنندگان «عمر به خطاب» این کار را نکرده‌اند. قرار است سریال روی آنتن شبکه‌های ترکیه هم برود.
 


[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 8:59 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

شار اسد زاده 11 سپتامبر 1965 رئیس جمهور فعلی کشور سوریه و سومین فرزند حافظ اسد است.

 او در رشته چشم پزشکی در دمشق و لندن تحصیل کرده‌است.همسر وی، اسما اسد نیز متولد 11 اوت 1975بانوی اول سوریه محسوب می شود.

 وی فارغ التحصیل رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه کینگز لندن است.

 آنها در سال 2000 به عقد یکدیگر در آمده و رسما ازدواج کردند.حاصل این ازد.واج سه فرزند بوده است.دو پسر به نامهای حافظ 8 ساله و کریم 3 ساله و یک دختر 5 ساله می باشد.

بشار پس از تمام کردن مدرسه رشته پزشکی در دانشگاه دمشق را انتخاب کرد و در سال 1988 فارغ‌التحصیل شد و در بیمارستان نظامی مشغول به کار شد.

 وی سپس در سال 1992 برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت و در سال 1994 موفق به اخذ مدرک تخصصی چشم پزشکی گردید. او علاوه بر زبان عربی،‌ به زبان‌های انگلیسی، ‌فرانسه و اسپانیایی تسلط دارد.

همچنین همسرش نیز دختر یک متخصص سرشناس قلب و بزرگ شده منطقه «اکشن» در غرب لندن است. وی دو سال از عمر خود را در «دویچه بانک» صرف کرد و سپس به بانک «جی.پی مورگان» پیوست، وی نه ماه را در دفتر این بانک در پاریس و 18 ماه را در نیویورک گذراند. اسما قادر است به شیوایی درباره وضعیت اقتصادی سوریه و سیستم آموزشی آن صحبت کند.

این روزها، با اوضاع آشفته ای که در سوریه برقرار شده، بشار اسد نیز مورد توجه رسانه ها قرار گرفته و تعدادی از عکسهای شخصی و خانوادگی آنها توسط خبرگزاری CAMERA PRESS برای اولین بار منتشر شده که در ادامه آنها را ملاحظه می کنید:

[ پنج شنبه 91/5/5 ] [ 8:58 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

راننده خودروی هوندا که قصد داشت خودروی خود را در منطقه سیده زینب (س) منفجر کند، بازداشت شد.

نیروهای ارتش سوریه پس از درگیریهای شدید با افراد مسلح، این منطقه را پاکسازی کردند، اما هنوز در بعضی ساختمانها تک تیراندازانی وجود دارند.

در همین حال پرس تی وی گزارش داد ، دمشق پایتخت سوریه هم اکنون آرام است و نیروهای امنیتی بخش های زیادی از این شهر را از وجود گروههای مسلح پاکسازی کرده اند. درگیریهای پراکنده وجود دارد اما به بخش های کوچکی از دمشق محدود می شود.

سربازان سوری محله میدان و سیده زینب را تحت کنترل کامل خود در آورده اند. شبه نظامیان همچنین تلاش کردند که کنترل گذرگاه مرزی بین اردن و سوریه را به دست بگیرند که شکست خوردند.

یک منبع امنیتی گفت ، در بیست و چهار ساعت گذشته ، بیش از یکصد مرد مسلح در محله سیده زینب خود را تسلیم نیروهای دولتی کردند. بسیاری نیز کشته شده اند. هم اکنون بسیاری از بخش های این محله ایمن شده است.

یکی از ساکنان محله سیده زینب می گوید: « یک گروه وابسته به گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه ما را تهدید کرد و از ما خواست خانه های خود را ترک کنیم و گرنه ما را می کشند.»

یک شهروند دیگر می گوید:« مردان مسلح ما را تهدید کردند که اگر مغازه های خود را باز کنیم ، آن را آتش می زنند و بعد هم مجبور شدیم به محلات امن برویم.»

ارتش سوریه عملیات وسیعی را به منظور پاکسازی مناطق مختلف دمشق شروع کرد که در نتیجه آن بخش های زیادی از وجود مردان مسلح پاک شدند.

[ دوشنبه 91/5/2 ] [ 10:15 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
آجرک الله بقیه الله
به من خبر رسیده که یکى از آنان به خانه زن مسلمان و زن غیر مسلمانى که در پناه ‏اسلام جان و مالش محفوظ بوده وارد شده و خلخال و دستبند،گردن بند،و گوشواره ‏هاى آنها را از تن‏شان بیرون آورده است...در حالى که هیچ وسیله‏ اى براى دفاع جز گریه و التماس کردن نداشته‏ اند،آنهابا غنیمت فراوان برگشته ‏اند بدون اینکه حتى یک نفر از آنها زخمى گردد و یا قطره ‏اى خون‏ از آنها ریخته شود اگر به خاطر این حادثه مسلمانى از روى تاسف بمیرد ملامت نخواهد شد،و از نظر من‏ سزاوار و بجا است!
(نهج البلاغه خطبه 27)
ای اقیانوس ایستاده عدالت ، یا مهدی ...
ای فرزند خلف زهرا و ای علی حاضر و امام زمان...
برخیز و ببین و بشنو صحبت از خلخال یک پیرزن یهودی نیست سخن از تجاوز به پنج هزار زن مسلمان است .
سخن از جنین هایی است که از رحم مادر بیرون کشیده می شوند.
سخن از انسانهایی است که زنده زند در آتش سوختند ،نه یک نفر و نه ده نفر که بیست هزار نفر...
ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس
برگرد ...
برگرد...
برگرد آقا جان اینها می گویند بودایی ها صلح طلب هستند
اینها می گویند باید "دالایی لاما " را الگوی صلح خویش قرار دهید ... همو که بوسه بر دست شیمون پرز زد و در برابر دیوار ندبه شاید چنین روزی را آرزو می کرد...

یا ابا صالح ای صلاه روز آدینه برگرد...
اینان که در میانمار به خاک و خون کشیده می شوند مسلمانند و حب رسول خدا در دل دارند.
اینان روزی پنج مرتبه تو را اقامه می کنند هرچند نمی دانند. مولا جان تو را به علی اصغر های بیگناه این امت برگرد..
برگرد ...
اعتراف می کنیم بی تو نمی توانیم  برگرد..
 جهان تشنه عدالت فرزند علی است
مولای آوارگان و مظلومان  تو را نشاید که آه و فغان بیوه زنی را بشنوی و اجابت نکنی ...
تو امام زمانی ، یابن امیرالمومنین برگرد اینها مسلمانند.
سخن از خلخال نیست ، حرف ناموس است.
مولا جان قمه به دستان بودایی به  هیچ کس رحم نمی کنند... برگرد.
مولا جان اینجا اگر سگ یک یهودی را برانند شورای امنیت قطعنامه صادر می کند،
برگرد ... شورای امنیت صدای این ظلم کبیر را نمی شنود، اینها گوش ها شان بدهکار ما نیست.
آقا جان سخن از سرخ پوشان یزیدی نیست حرف سرخ جامگان بودایی است.
میانمار
آقا جان خانم کلینگتون که به میانمار رفت به یمن قدومش تا کنون بیست هزار نفر را قربانی کرده اند.هیچ کس هیچ چیز نمی گوید گویی اتفاقی نیافتاده.
مولا جان اینجا هم  برای سرهای بریده هدیه می دهند خانم اشتون گفت تمام تحریم های دولت میانمار لغو خواهد شد چرا که اصلاحات را آغاز کرده است.
مولا جان اینجا اصلاحات یعنی مسلمان کشی ...
أَلا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَ لکِنْ لا یَشْعُرُون
آقا جان سخن از خلخال نیست سخن از خیمه سوزانی دیگر است...سخن از اصحاب اخدود است همانی که اینها هلوکاست می نامند...
میانمار
Inline image 1
سخن از خلخال نیست حرف اشک های روان بر گونه هاست...
آقا جان سخن از خلخال نیست حرف نشستن عمود های آهنین بر سر هاست ...
Inline image 2
آقا جان سخن از خلخال نیست حرف حلقوم های بریده است... اینجا یه جای این که سر ها را به نیزه کنند نیزه را در سرها می کنند...
اینجا آب را بر مسلمانان نبستند ، مسلمانان را به آب بستند...
تو را به ریش به خون خضاب شده ، تو را به گونه به خاک کشیده شده ،تو را به پیشانی شکسته برگرد...
برگرد فقط برگرد ... هیچ اتفاق دیگری مرا آرام نخواهد کرد...
به امید ظهور مولی  و سرورمان حضرت حجت (عج) که صد البته نزدیک است...



[ دوشنبه 91/5/2 ] [ 9:51 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

به گزارش مشرق به نقل از  العالم، "شیخ صالح بن فوزان" در پاسخ به سئوال روزنامه "المدینه" در خصوص تلفن های همراه جدید و شبکه های اجتماعی و ارتباطی در اینترنت و تأثیر و خطرات آنها برای نوجوانان و ایجاد روابط "غیرشرعی" بین دختران و پسران جوان، گفت: "باید از این تجهیزات به درستی استفاده کرد به صورتی که سودمند باشند".

وی افزود: این تجهیزات باید در دست افراد عاقل، اهل دین و مردان باشد، نه زنان و کودکان".

بن فوزان تأکید کرد: "باید از مزایای این تجهیزات استفاده و با ضررهای آن مبارزه کرد".

زنان در جامعه عربستان از کمترین و ساده ترین حقوق یک شهروند عادی هم برخوردار نیستند.

زنان در عربستان حق رانندگی ندارند، نمی توانند بدون همراه محرم در یک خودرو بنشینند و یا مسافرت کنند، و در معاملات و داد و ستد باید از قیم خود اجازه بگیرند. کار کردن برای زنان حتی در ارتباط با مشاغل مربوط به خود زنان، همچنان از بزرگترین چالشها در جامعه عربستان است.


[ دوشنبه 91/5/2 ] [ 10:17 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

به گزارش جهان به نقل از شیعه آنلاین، انتشار گسترده عکس یکی از شاهزادگان آل سعود که یادآور عصر برده داری در جهان است، خشم شدید افکار عمومی عربستان سعودی را برانگیخت.
 
در این عکس، شاهزاده «عبدالله بن عبدالرحمن» که اخیرا به عنوان استاندار منطقه ریاض تعیین شد، دیده می شود که یک شهروند سیاه پوست سعودی را به استخدام خود در آورده که فقط چتر وی را بالای سرش نگهدارد.
 
این عکس به طور گسترده در سایت های خبری و صفحات سایت های اجتماعی منتشر شده و انتقادات بسیار زیادی را در پی داشته است. یکی از بیشترین نظراتی که توسط افکار عمومی عربستان در ذیل این عکس نوشته شده این است: این استاندار ریاض است یا شاه سلطان عثمانی؟!

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000235/nf00235126-1.jpg


[ دوشنبه 91/5/2 ] [ 10:14 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 110
بازدید دیروز: 337
کل بازدیدها: 3158101
Flag Counter