ابزار وبلاگ

پزشکی شهرستان بجنورد - شهرستان بجنورد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://mehrangoli64.ParsiBlog.com
 
لینک های مفید
Online User

تکنیک چینی "جین جی دو لی"

بطور خیلی خلاصه اگر نتوانید با چشمان بسته بیش از 10 ثانیه روی یک پا بایستید
 اندام های داخلی شما با هم هماهنگی ندارند و بدن شما به سمت پیری است.

انجام روزانه این تمرین - روزی یک دقیقه توصیه شده.
گفته شده که ایمنی بدن بالا می رود، فشار و قند خون تنظیم میشود، بیماریهای شانه ها و ستون فقرات کاهش می یابد
 و از تحلیل قوای فکری جلوگیری می شود


[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 8:34 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

سبز: غذاهاى سبز رنگ حاوى مواد شیمیایى ضد سرطان هستند مثل انواع ایزوتیوسیانیت ها. در عین حال آنها حاوى لوتئین و زیزانتین هستند که این دو آنتى اکسیدان خطر از بین رفتن شبکیه را که یکى از علل اصلى نابینایى است، کاهش مى دهند. 
 
 

 

زرد: غذاهاى زرد مملو از ویتامین C هستند و در عین حال برخى از صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد روى پوست را کاهش مى دهند.
نارنجى: این میوه ها حاوى بتاکاروتن هستند که باعث تقویت سیستم ایمنى می شوند و از آسیب هاى ناشى از رادیکال هاى آزاد که باعث پیرى زودرس مى شوند پیشگیرى مى کنند. مواد مغذى میوه هاى خانواده سیتروس (مرکبات) باعث بهبود سلامت دهان مى شوند.
 
قرمز: مواد غذایى قرمز رنگ لیکوپن دارند. این ماده یک ضد سرطان شناخته شده است. اسید الاجیک موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن DNA را کاهش مى دهد. فلاوینوئیدها که عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشک و شاتوت و بلوبرى) یافت مى شوند، قدرت تدافعى آنتى اکسیدان ها را افزایش می دهند، از سلول ها در برابر صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد محافظت مى کنند. به حفظ عملکرد قواى استدلال و منطق در مغز کمک می کنند و جلوى پیرى را مى گیرند.
 
  
بنفش: انگور و کلم بنفش حاوى آنتوسیانین هستند که از سلول ها در برابر آسیب هاى اکسیداسیون محافظت مى کنند و در نتیجه آن ظهور علائم پیرى به تاخیر مى افتند. این مواد مغذى که مسئول رنگ تیره میوه ها هستند به فرآیند درک و استدلال کمک می کنند و سایر آنتى اکسیدان هاى موجود در آنها نیز ضد سرطان هستند.
 
سفید: پیاز، سیر، پیازچه و موسیر حاوى آلیسین و کوئرستین هستند که هر دو آنها خطر حمله قلبى را کاهش می دهند و به عملکرد سیستم ایمنى بهبود مى بخشند. گل کلم نیز حاوى سولفورافان است که یک ماده ضد سرطان به شمار می رود.
 

[ سه شنبه 90/12/9 ] [ 8:31 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]



آیا این کیت ها بی ضرر هستند؟ در این نوشتار به برخی سئوالات در این زمینه پاسخ داده شده است.

آرزو دارید که لبخندتان مثل هالیودی ها باشد، دندان هایی سفید، زیبا و درخشان می خواهید؟

امروزه، هیچ کاری ساده تر از سفید کردن دندان ها نیست، با پرداخت کمی پول، می توانید به راحتی، یک کیت سفید کننده دندان را از هر جایی، مثل داروخانه، سوپرمارکت، فروشگاه های لوازم بهداشتی و بدون شک از اینترنت خریداری کنید. فاید? این کیت های «آماد? استفاده» این است که «تقریباً» با همان روشی عمل می کند که در مطب های دندانپزشکی به کار گرفته می شود، استفاده از این کیت ها آسان است و به خاطر شرایط رقابتی با قیمت بسیار پایینی عرضه می شوند!

سفید کردن دندان ها: چگونه انجام می شود؟

سفید سازی دندان ها، یا آن طور که عاملان آن ترجیح می دهند، درخشان کردن دندان ها پروسه ای است که در آن به کمک یک ماد? اصلی، رنگ دانه های رنگی که طی سال ها بر روی مینای دندان ها تشکیل شده اند، محو می شوند.



رنگی شدن زیبا نیست اما طبیعی است و بیان کنند? شیو? زندگی افراد (مصرف قهوه، چای، سیگار کشیدن، مشروب...)، پیر شدن، وراثت و گاهی اوقات مصرف آنتی بیوتیک هایی نظیر تتراسایکلین حین رشد و تشکیل دندان است.



برای انجام این کار از یک ماد? اصلی که عموماً از پروکسید کاربامید یا پروکسید هیدروژن (آب اکسیژنه) ، با دُزها و غلظت های کم یا زیاد، ساخته شده است، استفاده می شود. بدون شک محصولاتی که در داروخانه ها بدون نسخه فروخته می شوند (غلظت 5 تا7%)، از موادی که در مطب دندانپزشک استفاده می شوند، غلظت کمتری دارند. آیا این بدان معناست که محصولاتی که غلظت شان کمتر است، عوارض کمتری دارند؟

سفید کردن دندان ها: باز هم مستندات کم دربار? این موضوع

صحبت کردن دربار? سفیدسازی دندان راحت نیست، خصوصاً اینکه مستندات کمی در این باره وجود دارد و تحقیقات علمی اندکی در زمین? آثار سفید کردن دندان به ویژه سفید کردن دندان در خانه صورت گرفته است. با این حال طبیعی است که دربار? این موضوع تردید وجود داشته باشد، شاید به همین علت است که اخیراً بنابر یک تصمیمی که در اروپا گرفته شده، می باید غلظت پروکسید در تمام محصولاتی که بدون نسخه فروخته می شوند کاسته شود!



این ماده واقعاً خطرناک است یا این فقط یک اقدام احتیاطی است؟

امروزه، سه نوع محصول در بازار وجود دارد: قطره همراه با ژل، باندهایی آغشته به مواد که آن را روی سطح دندان می چسبانند و یک نوع دیگر ژل که آن را با احتیاط و به وسیل? یک قلم روی دندان ها می مالند.

باید توجه داشت که این محصولات دندانی متعدد و فراوان هستند، تمام این محصولات متناسب با ریخت شناسی هم? دهان ها نیستند و نمی توانند هم باشند.

نکات مهمی که باید در نظر گرفته شود

در نتیجه، لثه ها بر خلاف آنچه در مطب دندانپزشک اتفاق می افتد، همیشه به طور واقعی محافظت نمی شوند، در دندانپزشکی با استفاده از محصولات سفید کنند? بسیار قوی این محافظت صورت خواهد گرفت. در نتیج? عدم محافظت، خطر باقی خواهد بود، در بین بعضی افراد ممکن است، از بین رفتن بافت یا صدمه دیدن بیشتر دندان ها دیده شود. البته خوشبختانه، این تغییرات موقتی و بازگشت پذیر هستند.



سازنده های محصولات، اصرار دارند که به ما بقبولانند محصولاتی با دُز های پایین تر، برای سلامت ما بی خطر هستند. فقط مقدار اندکی از این مواد به بدن ما نفوذ پیدا می کنند! بنابراین، تأثیر آن در دراز مدت چیست؟ آیا مصرف این مواد به دفعات، یا مقدار بیش از حد آن خطرناک نیست؟

هیچ چیز نمی تواند جای تجرب? دندانپزشک شما را بگیرد

مطمئناً امروزه بسیاری از افراد تمایل دارند که دندان های شان را به راحتی و بدون دردسر سفید کنند، و از آنجایی که این کار کمک بزرگی به زیبایی است و نیاز به جراحی دندان ندارد، آن را مانند یک «خوددرمانی» ساده در نظر می گیرند.



به یاد داریم زمانی را که داشتن دندان های سفید جزء ژست های زیبایی نبود، آن زمان داشتن یک کیت سفید کننده برای سفید کردن دندان ها کفایت نمی کرد و همه برای خود یک پا دندانپزشک نشده بودند!

این فرآیند درخشان کردن دندان ها، باید پس از انجام آزمایش ها دهانی دندانی انجام شود. معاینات اهیت بسیار زیادی دارند و تشخیص هر نوع ناهنجاری (مانند پوسیدگی ها، دندان های ترک خورده، جراحت در سطح مینای دندان، مشکلات لثوی و...) بسیار مهم است و باید مورد درمان قرار بگیرند تا مشکل جدی تر نشود! به این ترتیب مانع از درد و مشکلات دیگر برای شما خواهد شد!

معاین? دندان ضروری است

قبل از شروع فرآیند سفید سازی، انجام معاینات بسیار مهم است و در صورت نیاز باید جرم گیری یا پر کردن دندان صورت بگیرد تا سطوح دندان ها کاملاً پاک شوند. علاوه بر این شما باید از عوارض جانبی، خطرات احتمالی یا آسیب های این درمان (برای مثال حساسیت بیش از حد دندان ها یا التهاب دهان) و محدودیت هایش کاملاً آگاه شوید. یکی از محدودیت های این درمان این است که محصولات درخشان کننده فقط بر روی دندان های طبیعی اثر می گذارند و هیچ تأثیری بر روی دندان های سرامیکی یا کامپوزیت ندارند.



باید به این نکته هم توجه داشته باشید که اگر چه این درمان مؤثر است، اما معجزه نمی کند و بستگی به رنگ ابتدایی دندان ها، سن و البته میزان مصرف چای، قهوه و نیکوتین شما دارد.

به طور خلاصه، این اطلاعات مهم و دقیق می توانند به شما کمک کنند تا به سمت این درمان ساده، واقعی و کاملاً شخصی بروید.

آیا تصمیم گرفته اید که این کار را انجام دهید؟ چند توصیه...

قبل از هر چیز پیش دندانپزشک تان بروید و از او بخواهید دندان های تان را چک کند، در صورت نیاز آنها را پر یا جرم گیری نماید تا به این ترتیب، لکه های ظاهری از سطح دندان ها پاک شود.



شیو? استعمال، دفعات مصرف و همچنین طول مدت درمان توسط محصولی را که انتخاب کرده اید از روی بروشور آن بخوانید و به خوبی یاد بگیرید.



طی مدت درمان، دندان های شما نفوذپذیر هستند. در این زمان، از نوشیدن قهوه، چای و تمام خوراکی هایی که پر رنگ هستند مانند، چغندر و یا مصرف نیکوتین خودداری کنید.



بعد از هر بار مصرف محصول درخشان کننده، دهان تان را به خوبی با آب بشویید.


منبع : سایت سیمرغ


[ دوشنبه 90/12/8 ] [ 9:55 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]



نمی توان این واقعیت را نادیده گرفت که رژیم غذایی تاثیر بسزایی بر خطر ابتلا به سرطان دارد. اما اینکه بدانید دقیقاً چه موادغذایی برایتان مفید است و کدام ها می تواند برایتان خطرناک باشد به شما کمک خواهد کرد برنامه غذایی برای خود تنظیم کنید که به ارتقاء وضعیت سلامت شما کمک کند.

با در نظر گرفتن اینکه سرطان پروستات یکی از متداولترین انواع سرطان است و تعداد بیشماری از افراد به علت این سرطان جان خود را از دست می دهند، مردمان تصمیم گرفته است بررسی دقیق و کاملی روی موادغذایی ضد سرطان پروستات به عمل آورد.

گوجه فرنگی

ماده فعال: لیکوپن، آنتی اکسیدان

علت مصرف: لیکوپن یک ترکیب آنتی اکسیدانه، کاروتینوئید، است که رنگ قرمز گوجه فرنگی نیز از آن به دست می آید. همچنین یکی از عوامل پیشگیرنده و ضد سرطان معرفی شده است. یک مطالعه که در سال 2004 انجام گرفت، کاهش خفیف در خطر ابتلا به سرطان پروستات را با مصرف مقدار زیاد لیکوپن یا رژیم های غذایی که در آن از میزان زیادی گوجه فرنگی استفاده می شود، نشان داد. اما در سال 2007 یک تحقیق بسیار گسترده این نتایج را زیر سوال برد. خوشبختانه مطالعات بیشتری در این زمینه در حال انجام است تا شک و شبهه ها را از بین ببرد. حتی اگر بخواهید نتایج آن تحقیق را هم نادیده بگیریم، باز هم گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های مفید بسیار و آنتی اکسیدان است که باعث می شود نقش مهمی در یک رژیم غذایی سالم داشته باشد.

روش آماده سازی: برای آماده سازی گوجه فرنگی باید در صورت امکان به آن گرما و چربی اضافه کنید. هرچه مدت زمان بیشتری آن را بپزید، لیکوپن بیشتری از آن به دست می آید. اضافه کردن چربی به صورت روغن یا گوشت نیز می تواند به جذب لیکوپن کمک کند.

بروکلی

عامل فعال:سولفورافان

علت مصرف: به نظر می رسد که حرف های مادرتان صحت داشته است: باید کلم بروکلی بخورید. درواقع، همه سبزیجات چلیپایی مثل گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل فواید ضدسرطان دارند. بااینکه هنوز مشخص نیست که کدامیک از موادشیمیایی و ترکیبات مفید موجود در کلم بروکلی در مخافظت از سلامت بدن نقش دارد اما سولفورافان بیشتر از سایرین مورد مطالعه قرار گرفته است.

سولفورافان خود می تواند بعنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند یا می تواند آنزیم های سم زدایی را در بدن تقویت کند. صرفنظر از طریقه کمک کردن بروکلی مشخص است که سبزیجاتی بسیار قوی و توانا در مبارزه با سرطان پروستات است. برخی کارشناسان حتی عنوان می کنند که این سبزیجات یکی از قوی ترین عوامل ضدسرطان موجود است.

روش آماده سازی: هیچ روش خاصی برای آماده سازی بروکلی وجود ندارد، ازاینرو می توانید هربار آن را به طریقی جدید استفاده کنید. می توانید گاهی آن را خام استفاده کنید و گاهی بخارپزشده. ترکیب آن با سایر موادغذایی ضد سرطان پروستات مثل گوجه فرنگی می تواند تاثیرات ضدسرطانی آن را افزایش دهد.

سویا

عامل فعال: ایزوفلاوون، مثل ژنیستاین، دائیدزاین و گلیسیتاین

علت مصرف: سویا از دانه سویا گرفته می شود که یکی از پُر پروتئین ترین گیاهان خوراکی است که به صورت های مختلف مثل شیر سویا، توفو و پودر پروتئین موجود است. سویا در برابر بسیاری از سرطان ها از جمله سرطان پروستات محافظت به عمل می آورد. گفته می شود که تاثیرات سویا بخاطر محتوی ایزوفلاوون آن است که گاهی بخاطر اینکه اعمال استروژن انسانی را اما در گیاهان تقلید می کند، استروژن گیاهی نامیده می شوند.

تعداد زیادی از مطالعات و تحقیقات نشان داده است که سویا یک ماده غذایی ضد سرطان پروستات است. بااینحال این نتایج باید همچنان با آزمایشات مختلف دیگر تایید شوند. حتی بدون در نظر گرفتن این نتایج، استفاده از سویا بعنوان جایگزینی برای گوشت یا لبنیات هم می تواند خود پرفایده باشد زیرا رژیم های غذایی سرشار از گوشت و لبنیات می تواند احتمال ابتلا به سرطان های خاص را افزایش دهد.

روش آماده یازی: میزان محتوی ایزوفلاوون باتوجه به محصول سویای مورداستفاده متفاوت است و معمولاً هیچ قانون خاصی برای ترجیح دادن یک محصول به محصول دیگر وجود ندارد. سعی کنید به صورت متنوع از موادغذایی استفاده کنید و هر از گاهی نیز به جای سویا گوشت یا لبنیات را جایگزین کنید.

بذر کتان

عامل فعال: لیگنان و آلفا لینولئیک اسید (یک اسید چرب امگا3)

علت مصرف: کتان گیاهی سالانه است که از آن برای درست کردن پارچه کتان یا لینن استفاده می کنند. بااینکه بذر کتان سرشار از امگا3 است اما مقدار زیادی لیگنان نیز در خود دارد که بعنوان آنتی اکسیدان عمل می کند. هم بذر کتان و هم روغن آن از ابتدای دهه پنجاه تاکنون بعنوان موادی ضد سرطان معرفی شده اند.

متاسفانه فقط تعداد کمی تحقیق رابطه بین بذر کتان و سرطان پروستات را در انسان ها بررسی کرده است اما نتایج همه تاییدکننده هستند. البته برای تعیین قطعی رابطه بین بذر کتان و سرطان نیاز به تحقیقات و مطالعات بیشتر است.

روش آماده سازی: بذر کتان در میان موادغذایی ضد سرطان پروستات دیگر که معرفی شد، تنوع تهیه بیشتری را می پذیرد. بذر کتان به شکل آرد و بیسکویت ها و شیرینی های مخصوص صبحانه موجود است. روغن کتان نیز به شکل روغن خالص یا کپسول موجود است.

اهمیت تغذیه

تحقیقات دقیق و سخت مستلزم زمان و هزینه بسیار بالا است و متاسفانه یکی از آنها یا هر دو آنها بسیار با کمبود مواجه هستند. موادغذایی و مکمل های بسیاری نیز وجود دارند که تحقیق درمورد آنها نه تنها غیرعملی است بلکه غیرممکن است. با توجه به این، رمز پیشگیری از سرطان پروستات داشتن یک رژیم غذایی متعادل که شامل همه موادغذایی که در بالا ذکر کردیم و میوه ها و سبزیجات دیگرباشد، می باشد.

می تواند هر از گاهی از گوشت و لبنیات هم استفاده کنید اما در صورت امکان میزان استفاده خود را پایین بیاورید.
منبع : salamatnews.com


[ دوشنبه 90/12/8 ] [ 9:53 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

اسفناج دشمن سرسخت خستگی

دشمن سرسخت خستگی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، میرزا علی کارشناس تغذیه گفت: بر اساس مطالعات و یافته‌های پزشکی، خستگی و کوفتگی فقط در یک مقطع زمانی کوتاه فرد را آزار نمی‌دهد بلکه در دراز مدت زمینه بروز بیماری‌های مختلف را فراهم می‌کند.

وی افزود: تغذیه مناسب و پیروی از رژیم غذایی صحیح می‌تواند از بسیاری از بیماری‌ها و آسیب‌های روحی روانی و خستگی پیشگیری کند .

این کارشناس گفت: اسفناج حاوی آهن ، منیزیم ، پتاسیم و ویتامین C است که به جذب آهن کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با بخارپز کردن اسفناج به همراه تخم‌مرغ می‌توانید از یک صبحانه پر انرژی و سراسر ویتامین و ضد خستگی بهره‌مند شوید.

وی به اثر ضد خستگی و کوفتگی آجیل و دانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: ‌تخمه‌های کدو تنبل، بادام و فندق منبع منیزیم هستند که از خستگی و کوفتگی عضلات جلوگیری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: مصرف جو دو سر نیز از پرخوری در طول روز جلوگیری می‌کند و در از بین رفتن تنبلی، کندی و خستگی، بسیار موثر است.

میرزا علی مصرف ماست را هم در درمان خستگی موثر دانست و گفت: ماست حاوی مقدار زیادی پروبیوتیک است که بدن را در برابر عفونت‌های بیماری‌زا محافظت می‌کند و در رفع خستگی اثر به سزایی دارد.


[ یکشنبه 90/12/7 ] [ 4:36 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

 

کاندوم یک پوشش پلاستیکی بسیار نازک است که پس از سخت شدن و ایستادن آلت تناسلی مرد و پیش از ورود به مهبل (آلت تناسلی زنانه) روی عضوجنسی مرد کشیده می شود. از این طریق هنگام انزال مرد مایع منی در داخل غلاف کاندوم ریخته شده و مانع ازتماس اسپرم مرد با ترشح های داخل واژن شده وازرسیدن آن به دهانه رحم جلوگیری می کند. کـانـدوم با ایـجـاد مـانع از بارداری وسرایت بیماریهای منتقله از راه جنسی(STDs) جلوگیری می کند.کاندوم را با اسامی دیگری چون (کاپوت)، (عایق پلاستیکی) و ( غلاف) هم می شناسند. 

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 90/11/30 ] [ 8:0 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

براساس دیده ها و البته شنیده ها، هیچ چیز به این اندازه عذاب آور نیست که آدمى، همکار و دوست و بدتر از آن همسر کسى باشد که به هالیتوزیس مبتلا است. هالیتوزیس که آن را به عنوان بوى بد دهان مى شناسیم مشکلى آزار دهنده و دردسرآفرین است که اغلب به دلیل این که فرد خود از بوى دهانش اطلاع ندارد، سرپوشیده باقى مى ماند تا این که باعث بروز تأثیرات ناگوار در روابط اجتماعى و حتى زناشویى وى شود.( شاید کمتر کسی می داند که مادر اسکندر کبیر هم دچار همین بیماری بود و زندگی زناشویی اش به همین دلیل شکست خورد!)
خوشبختانه این بیمارى قابل درمان است و با رفع مواردى که باعث آن مى شود مى توان تا حد زیادى از بروز آن کاست. بوى بد دهان برخلاف نظر برخى مردم تنها به خاطر خوردن سیر و پیاز نیست، دلایل بسیار متعددى دارد که شایع ترین آن عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است.
باکترى هاى بی هوازى دهان که وظیفه تجزیه غذاهاى باقى مانده را دارند، بلافاصله پس از صرف غذا در دهان رشد و تکثیر می کنند و باعث ایجاد گوگرد و بوى بد مى شوند. لذا شستشوى درست دهان کمى پس از خوردن غذا در جلوگیرى از چنین مشکلی بسیار مهم است. بیمارى هاى لثه و فساد دندان ها بر اثر شستشوى نامناسب و گیر کردن خرده هاى غذا لاى دندان ها نیز از دیگر علت هاى شایع در بروز
بوى بد دهان هستند که با به کارگیرى دقیق توصیه هاى دندان پزشک، قابل رفع خواهد بود. علاوه بر بهداشت ضعیف دهان و دندان، التهاب لثه، پوسیدگى دندان، گیر کردن خرده هاى غذا بین دندان و پروتز و دندان مصنوعى، برخى از بیمارى ها نیز موجب بوى بد دهان مى شود که در اینجا به مهم ترین آنها اشاره مى کنیم:شایع ترین دلیل بوى بد دهان در اول صبح، خشکى دهان است که به ترشح کم بزاق مربوط مى شود. بزاق نقش مهمى در تنفس دارد. وقتى باکترى ها شروع به رشد و تکثیر در دهان مى کنند بزاق باعث کاهش تعداد آنها خواهد شد و چون شب ها میزان ترشح بزاق کمتر از روز است، رشد و تکثیر باکترى هاى بی هوازى که تولید بوى بد مى کنند در این زمان نیز بیشتر مى شود.
خشکى دهان در بعضى مواقع به دلیل مصرف داروهاى مختلف مثل داروهاى قلبى بروز مى کند که مشاوره با پزشک متخصص کمک بزرگى به رفع این مشکل مى کند.بوى دهان اگر بویى شبیه سیب گندیده یا استون باشد نشانه ابتلاى فرد به
دیابت است. اگر شبیه آمونیاک یا تخم مرغ گندیده باشد حکایت از بیمارى کلیوى دارد و اگر بویى شبیه مدفوع دهد نتیجه بیمارى مزمن ریوى است. بوى بد دهان بر اثر استعمال دخانیات نیز بروز مى کند. مصرف سیگار باعث زرد شدن دندان ها و کاهش ترشح بزاق و ناراحتى هاى لثه مى شود که همگى در ایجاد بوى بد دهان مؤثر هستند. زبان نیز نقش مهمى در تولید بوى بد دهان ایفا مى کند. محققان اعتقاد دارند، قسمت عقب زبان که داراى فرورفتگى هاى کوچک است، منبع مهم و داخلى در تولید و تشدید بوى بد دهان است.مهم ترین اقدام در رفع بوى بد دهان، شناسایى دلیل بروز آن است. با توجه به این که غالباً عدم رعایت بهداشت دهان منشاء بوى بد دهان است، یادگیرى صحیح استفاده از مسواک، دهان شویه و مصرف روزانه نخ دندان و پاک کردن زبان به وسیله مسواک نرم و چکاپ داخلى بدن نقش مهمى در جلوگیرى از این پدیده آزار دهنده ایفا مى کند.

بهاره مهرنژاد


[ چهارشنبه 90/11/26 ] [ 8:4 صبح ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

هویج حلقه شده شبیه چشم انسان است. مردمک و عنبیه و خط نوری که به چشم میرسد درست مانند چشم انسان میباشد. تحقیقات نشان میدهد که مصرف هویج باعث افزایش جریان خون در عملکرد چشم میشود.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

وقتی گوجه فرنگی رو از وسط دو نیم میکنید چهار تا خونه میبینید که قرمزه و دقیقا مثل قلب هستش که اون هم قرمزه و چهار تا بخش مجزا داره. تحقیقات نشون داده که گوجه فرنگی خون رو تصفیه میکنه.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

حبه های انگور روی خوشه شبیه قلب هستش و هر دونه اون شبیه سلولهای خونی. امروزه تحقیقات نشون داده که انگور برای حیات قلب بسیار مفیده.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

مغز گردو شبیه مغز انسان هستش. نیم کره راست و نیم کره چپ. قسمت بالای مغز و پایین مغز. حتی چین خوردگی های و پیچیدگی های اون هم شبیه نئو کورتکس میباشد. در حال حاضر میدانیم که گردو 36 مرتبه نورونهای پیام رسان به مغز را گسترش میدهد.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

تا حالا به لوبیا قرمز دقت کردین؟ درسته... شبیه کلیه انسان هستش. تحقیقات نشون داده که لوبیا قرمز در بهبود عملکرد کلیه نقش بسزایی داره.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

ساقه کرفس شبیه به استخوان است و این نوع از سبزیجات در استحکام استخوان بسیار موثر میباشد. استخوانها تشکیل شده از 23? سدیم و کرقس هم 23? سدیم داره. چنانچه در رژیم غذایی شما سدیم وجود نداره کرفس میتونه این کمبود رو جبران کنه.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

آوکادو و گلابی و بادمجان برای سلامت سرویکس و رحم در خانمها بسیار موثر میباشد. امروزه تحقیقات نشان میدهد که اگر خانمها در هفته یک عدد آوکادو مصرف نمایند هورمونهای آنها متعادل میشود و از بروز سرطان رحم جلوگیری میکند. جالبه که بدونید 9 ماه از شکوفه کردن آوکادو تا رسیدن میوه آن طول میکشه.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

انجیر پر از دونه هستش که باعث افزایش تعداد و حرکت اسپرم مرد و همچنین جلوگیری از عقیم شدن میشود.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

سیب زمینی استامبولی شبیه لوزالمعده هستش که باعث تعادل قند خون در بیماران دیابتی میشود.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

زیتون به سلامت و عملکرد تخمدان کمک میکند.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

کریپ فروت و پرتقال و انواع مرکبات شبیه غده های شیری هستند و در سلامت سینه و جنبش غدد لنفاوی در سینه موثر است.


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir


گروه ابنترنتی مرداب | www.Mordab-Group.Ir

پیاز شبیه سلولهای بدن میباشد. امروزه تحقیقات نشان داده است که پیاز نقش مهمی در خروج مواد زائد در بدن را داراست و باعث ریزش اشک و شستشوی لایه مخاطی چشم میگردد.


[ یکشنبه 90/10/25 ] [ 10:16 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

نان
نان را به قطعات منظم برش دهید و در داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و در فریزر قرار دهید و در موقع لزوم به مقدار لازم نان را از فریزر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه بماند یا می توانید آن را با حرارت کم گرم نمایید.



زرشک
زرشک را داخل فریزر قرار دهید تا تازه بماند.



کشک سائیده شده
- کشک از جمله لبنیاتی است که در هر خانه و آشپزخانه ای به کار می آید اما کشک ماده ای نیست که بتوان آن را بدون اینکه فاسد شود نگهداری کرد. اگر می خواهید همیشه کشک سالم در خانه داشته باشید کشک ساییده شده را در کیسه های نایلونی ضخیم بریزید و پس از این که سر آن را بستید در فریزر قرار دهید و هر وقت به کشک احتیاج داشتید به اندازه نیاز آن را چند ساعت قبل از مصرف بیرون بیاورید.

کشک ساییده را می توانید داخل جایخی ریخته و داخل فریزر قرار دهید تا یخ ببندد. سپس آنها را از قالب جدا کرده و داخل کیسه فریزر ریخته در فریزر نگهداری و در موقع لزوم از آن استفاده کنید.


 


چای عطری
چای را در داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از پاکت چای استفاده می کنید سر پاکت را ببندید و داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. سپس در کیسه را محکم گره بزنید تا عطر چای باقی بماند.



کیک و شیرینی
- شیرینی تر:

شیرینی ها را در ظرف پلاستیکی کنار هم چیده و درب آن را بسته در فریزر نگهداری کنید.

- شیرینی خشک: 
برای اینکه شیرینی خشک را مدتی نگهداری کنید باید از قرار دادن آن در جای مرطوب خودداری کنید.اگر چند عدد برنج در جعبه شیرینی بریزید باعث ترد ماندن شیرینی می شود.

- بیسکویت:

برای نگهداری بیسکویت، داخل جعبه آن چند حبه قند بیندازید. هیچ گاه بیسکویت را داخل یخچال، پاکت پلاستیکی یا قوطی غیرقابل نفوذ قرار ندهید تا ترد و تازه بماند.

- کیک میوه ای:

اگر قسمتی از کیک را خورده اید و می خواهید بقیه آن را نگهداری کنید، چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و با جعبه داخل یخچال قرار دهید.



رب گوجه فرنگی
برای این که رب گوجه فرنگی تا مدتها تازه و خوشرنگ باقی بماند هنگامی که رب را در ظرف می ریزید روی آن کمی روغن بریزید تا هوا به رب نرسد بعد ظرف را در یخچال قرار دهید.

اگر از رب گوجه فرنگی موجود در بازار استفاده می کنید پس از باز کردن درب قوطی تمام محتویات آن را خالی کرده و رب گوجه را ترجیحاً در ظرفهای گلی نگهداری نمایید. زیرا آب اضافی آن جذب ظرف شده و هرگز خراب نمی شود.

رب گوجه را در مکان خنک یا داخل یخچال نگهداری نمایید.



هویج
قبل از گذاشتن هویج در یخچال سر هویج را ببرید تا خشک و پلاسیده نشود. همچنین می توانید هویج را در صندوقی قرار داده و روی آن شن نرم و خشک بریزید به طوری که هویج ها از هم فاصله داشته باشند. دقت کنید که شن خشک بماند.



لوبیا سبز
نگه داشتن لوبیا سبز خام یا نیم پز در فریزر تندی زننده ای به آن می دهد. برای رفع این عیب لوبیا را کاملاً پخته و سپس فریز کنید.

اگر لوبیا سبز خریده اید و برای نگهداری از آن در فریزر جا ندارید لوبیاها را پاک کنید، خرد کنید و در یک شیشه دهان گشاد بریزید و روی آنها نمک سرد بریزید به طوری که همه لوبیاها را در آب نمک غرق کنید. با این روش تا مدتی لوبیاها سالم خواهند ماند.



سیر
بوته های سیر را بسته بندی کرده فریز کنید . هنگام مصرف پوست آن را کنده و قبل از اینکه یخ آن باز شود خرد کنید.



بلال
پوست بلال تازه را بکنید و با یک مسواک خیس از بالا به پایین آن را مسواک کنید تا همه رشته ها از میان دانه های بلال خارج شود. دانه ها را به کمک چاقو جدا کرده بخار پز کنید سپس آن را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید.
در هنگام پختن دانه های بلال با آب از اضافه نمودن نمک خودداری نمایید زیرا نمک باعث سفت شدن آن می گردد.



میوه ها
انگور:

برای نگهداری انگور از خاک اره استفاده کنید. خاک اره ها را خوب بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود بعد آنها را خشک و خوب نرم کنید. انگورها را در ظروف دردار قرار دهید سپس روی انگورها را خاک اره بپاشید. باید به اندازه یک بند انگشت روی انگورها خاک اره ریخته شود بعد در ظرف را ببندید.
 انگورها را می توانید در کیسه گذاشته و آویزان کنید.

موز:

برای نگهداری موز آن را در یخچال نگذارید. اگر موزی که خریداری کرده اید بیش از حد رسیده و فعلاً به آن نیاز ندارید آن را در فریزر قرار دهید. البته در این صورت فقط می توانید برای درست کردن شیرموز از آن استفاده کنید.

انار:

برای اینکه بتوانید انار را در مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید پوست آن را با روغن نباتی چرب کنید و در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهید.

خیار:

برای نگهداری خیار بدون آنکه آنها را بشویید در قابلمه فلزی چیده و درب آن را ببندید و سپس درون یخچال نگهداری نمایید


[ یکشنبه 90/10/25 ] [ 10:1 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]

نان
نان را به قطعات منظم برش دهید و در داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و در فریزر قرار دهید و در موقع لزوم به مقدار لازم نان را از فریزر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه بماند یا می توانید آن را با حرارت کم گرم نمایید.



زرشک
زرشک را داخل فریزر قرار دهید تا تازه بماند.



کشک سائیده شده
- کشک از جمله لبنیاتی است که در هر خانه و آشپزخانه ای به کار می آید اما کشک ماده ای نیست که بتوان آن را بدون اینکه فاسد شود نگهداری کرد. اگر می خواهید همیشه کشک سالم در خانه داشته باشید کشک ساییده شده را در کیسه های نایلونی ضخیم بریزید و پس از این که سر آن را بستید در فریزر قرار دهید و هر وقت به کشک احتیاج داشتید به اندازه نیاز آن را چند ساعت قبل از مصرف بیرون بیاورید.

کشک ساییده را می توانید داخل جایخی ریخته و داخل فریزر قرار دهید تا یخ ببندد. سپس آنها را از قالب جدا کرده و داخل کیسه فریزر ریخته در فریزر نگهداری و در موقع لزوم از آن استفاده کنید.


 


چای عطری
چای را در داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از پاکت چای استفاده می کنید سر پاکت را ببندید و داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. سپس در کیسه را محکم گره بزنید تا عطر چای باقی بماند.



کیک و شیرینی
- شیرینی تر:

شیرینی ها را در ظرف پلاستیکی کنار هم چیده و درب آن را بسته در فریزر نگهداری کنید.

- شیرینی خشک: 
برای اینکه شیرینی خشک را مدتی نگهداری کنید باید از قرار دادن آن در جای مرطوب خودداری کنید.اگر چند عدد برنج در جعبه شیرینی بریزید باعث ترد ماندن شیرینی می شود.

- بیسکویت:

برای نگهداری بیسکویت، داخل جعبه آن چند حبه قند بیندازید. هیچ گاه بیسکویت را داخل یخچال، پاکت پلاستیکی یا قوطی غیرقابل نفوذ قرار ندهید تا ترد و تازه بماند.

- کیک میوه ای:

اگر قسمتی از کیک را خورده اید و می خواهید بقیه آن را نگهداری کنید، چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و با جعبه داخل یخچال قرار دهید.



رب گوجه فرنگی
برای این که رب گوجه فرنگی تا مدتها تازه و خوشرنگ باقی بماند هنگامی که رب را در ظرف می ریزید روی آن کمی روغن بریزید تا هوا به رب نرسد بعد ظرف را در یخچال قرار دهید.

اگر از رب گوجه فرنگی موجود در بازار استفاده می کنید پس از باز کردن درب قوطی تمام محتویات آن را خالی کرده و رب گوجه را ترجیحاً در ظرفهای گلی نگهداری نمایید. زیرا آب اضافی آن جذب ظرف شده و هرگز خراب نمی شود.

رب گوجه را در مکان خنک یا داخل یخچال نگهداری نمایید.



هویج
قبل از گذاشتن هویج در یخچال سر هویج را ببرید تا خشک و پلاسیده نشود. همچنین می توانید هویج را در صندوقی قرار داده و روی آن شن نرم و خشک بریزید به طوری که هویج ها از هم فاصله داشته باشند. دقت کنید که شن خشک بماند.



لوبیا سبز
نگه داشتن لوبیا سبز خام یا نیم پز در فریزر تندی زننده ای به آن می دهد. برای رفع این عیب لوبیا را کاملاً پخته و سپس فریز کنید.

اگر لوبیا سبز خریده اید و برای نگهداری از آن در فریزر جا ندارید لوبیاها را پاک کنید، خرد کنید و در یک شیشه دهان گشاد بریزید و روی آنها نمک سرد بریزید به طوری که همه لوبیاها را در آب نمک غرق کنید. با این روش تا مدتی لوبیاها سالم خواهند ماند.



سیر
بوته های سیر را بسته بندی کرده فریز کنید . هنگام مصرف پوست آن را کنده و قبل از اینکه یخ آن باز شود خرد کنید.



بلال
پوست بلال تازه را بکنید و با یک مسواک خیس از بالا به پایین آن را مسواک کنید تا همه رشته ها از میان دانه های بلال خارج شود. دانه ها را به کمک چاقو جدا کرده بخار پز کنید سپس آن را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید.
در هنگام پختن دانه های بلال با آب از اضافه نمودن نمک خودداری نمایید زیرا نمک باعث سفت شدن آن می گردد.



میوه ها
انگور:

برای نگهداری انگور از خاک اره استفاده کنید. خاک اره ها را خوب بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود بعد آنها را خشک و خوب نرم کنید. انگورها را در ظروف دردار قرار دهید سپس روی انگورها را خاک اره بپاشید. باید به اندازه یک بند انگشت روی انگورها خاک اره ریخته شود بعد در ظرف را ببندید.
 انگورها را می توانید در کیسه گذاشته و آویزان کنید.

موز:

برای نگهداری موز آن را در یخچال نگذارید. اگر موزی که خریداری کرده اید بیش از حد رسیده و فعلاً به آن نیاز ندارید آن را در فریزر قرار دهید. البته در این صورت فقط می توانید برای درست کردن شیرموز از آن استفاده کنید.

انار:

برای اینکه بتوانید انار را در مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید پوست آن را با روغن نباتی چرب کنید و در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهید.

خیار:

برای نگهداری خیار بدون آنکه آنها را بشویید در قابلمه فلزی چیده و درب آن را ببندید و سپس درون یخچال نگهداری نمایید.

 

 


[ یکشنبه 90/10/25 ] [ 9:59 عصر ] [ مهران گلی ] [ دلگویه های شما () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

<

شهدا شرمنده ایم شهرستان بجنورد

کانون منجی

هئیت حسین جان

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 229
بازدید دیروز: 305
کل بازدیدها: 3160017
Flag Counter